BED TALK

Τα sex tips που θα ήθελες να ξέρεις από πάντα

Τα μυστικά που θα αναβαθμίσουν την ερωτiκή σου ζωή
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Τα sex tips που θα ήθελες να ξέρεις από πάντα
Photo by ROMAN ODINTSOV: https://www.pexels.com/photo/couple-having-sex-and-using-smartphone-4553619

Και ποιος δε θα ήθελε να έχει μια όμορφη και υγιή ερωτική ζωή; Με ποικιλία, συχνότητα και βέβαια, ποιότητα ....! Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο σωστά sex tips για να αποκτήσεις τη σεξουαλiκή ζωή που θέλεις και σου αξίζει!

1. Δώσε βάση στις ερωτογενείς ζώνες (και τις δικές σου και του συντρόφου σου): εσωτερικό μηρών, αυτιά, λαιμός, ένα μέρος της πλάτης, τα δάχτυλα των ποδιών κ.λπ.

2. Μην υποτιμάς τη δύναμη του λιπαντικού και το πόσο μπορεί να βελτιώσει την πράξη.

3. Μην αποπαίρνεις τις φαντασιώσεις του συντρόφου. Άκουσε τις, κατανόησέ τις κι αν σε ιντριγκάρουν...μπορείς να τις θέσεις σε εφαρμογή!

4. Φτιάξτε μια σέξι playlist τραγουδιών με τον σύντροφό σου για να φτιάχνετε τη διάθεση κάθε φορά.

5. Τράβηξε σέξι φωτογραφίες για να τις στέλνεις στο σύντροφό σου (εάν φυσικά υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη και εχεμύθεια). Μπορείς να τις κρατήσεις και για τον εαυτό σου, απλά για να νιώθεις εσύ σέξι!

6. Πρόσθεσε ένα μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς σου την ώρα της πράξης. Μικρή αλλαγή, μεγάλη διαφορά!

7. Μίλα με το σύντροφό σου για το τι θέλετε ΠΡΙΝ από την πράξη και όχι κατά τη διάρκεια. 

8. Στείλτε γρήγορα, "βρώμικα" μηνύματα μεταξύ σας κατά τη διάρκεια της ημέρας για να σας βοηθήσουν με τα προκαταρκτικά παιχνίδια και να σας φτιάξουν τη διάθεση πριν επιστρέψετε σπίτι. Η αγωνία και οι εξάψεις της ημέρας θα βάλουν ...φωτιά στην κρεβατοκάμαρα!

9. Μην ξεχνάτε να επικοινωνείτε με το σύντροφό σας, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της πράξης, για το αν του αρέσει ή όχι αυτό που γίνεται. Είναι καλό να γνωρίζετε ότι το απολαμβάνετε και οι δύο.

10. Μη δυσανασχετείς σε μια πρόταση για γρήγορο sex, "στα όρθια". Μπορεί να βγει ανέλπιστα καταπληκτικό και να το θυμάσαι για αρκετό καιρό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
11 / position1: 149 / position2: 406
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb