TRENDS

UGG Boots: Πώς θα τις συνδυάσεις ακόμα κι αν δεν πας στα βουνά

Πώς θα βάλεις τις cozy boots αυτόν τον χειμώνα
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
UGG Boots: Πώς θα τις συνδυάσεις ακόμα κι αν δεν πας στα βουνά
Pinterest

Οι UGG Boots είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις στα παπούτσια αυτήν την στιγμή. Σε όλα τα καταστήματα φυσικά αλλά και e-shops, γίνονται sold out. Όλα τα κορίτσια, αναζητούν να βρουν ένα ζευγάρι στο νούμερό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από μια δεκαετία, οι συγκεκριμένες, αλλά και αντίστοιχες, είχαν κάνει μεγάλη θραύση. Στην συνέχεια, ξεχάστηκαν για πολλά χρόνια. Τα δύο τελευταία χρόνια, ωστόσο, που η άνεση έχει επιστρέψει στη μόδα, έχουν κάνει δυναμική άνοδο. Ειδικά φέτος τον χειμώνα, τις βλέπουμε παντού. Οι mini και οι ultra mini σε μπεζ χρώμα είναι ανάρπαστες. Φυσικά, ακολουθούν και οι μαύρες, γκρι και χακί. Αυτά τα χρώματα, συνδυάζονται με τα πάντα.

Ενώ στην αρχή τις βλέπαμε κυρίως να φοριούνται σε εκδρομές σε κρύες χώρες, σε πόλεις του βορρά, αλλά και στα βουνά, τώρα το σκηνικό έχει αλλάξει. Οι Millenials και GenZ τα έχουν ενσωματώσει στην καθημερινότητά τους, είτε πηγαίνουν για καφέ και ψώνια, ή ακόμα και στην δουλειά. 

Οι celebrities που τις έχουν αγαπήσει είναι πολλές, ανάμεσά τους οι Haley Bieber, Bella Hadid και Kendall Jenner. Αν σου φαίνεται δύσκολο να τις συνδυάσεις, έχουμε συγκεντρώσει inspo. Μπορείς να τις φορέσεις με τη φόρμα και το κολάν, μέχρι και με το τζιν, το παντελόνι, ή και το φόρεμά σου. 

Δες πώς θα ενσωματώσεις τις cozy boots σε ένα καθημερινό look:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 66 εβδομάδες
Γιατί η Sarah Jessica Parker είναι Hair Icon εδώ και δεκαετίες
Style και Beauty Icon
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Style
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb