ΜΑΛΛΙΑ

Αυτό το χτένισμα της Ελένης Φουρέιρα θα είναι hit το 2023

Ευκαιρία για ανανέωση
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτό το χτένισμα της Ελένης Φουρέιρα θα είναι hit το 2023
@foureira

Η Ελένη Φουρέιρα είναι ένα από τα style icons που έχουν αγαπήσει κορίτσια στη χώρα μας και όχι μόνο. Μας αρέσει να βλέπουμε τα ρούχα που φοράει εντός και εκτός σκηνής, τους συνδυασμούς που κάνει στον καθρέφτη της, αλλά και το δωμάτιο ντουλάπα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, εκτός από τα ρούχα, έχει και beauty looks να μας δείξει. Το μακιγιάζ και τα μαλλιά της, πάντα κλέβουν τις εντυπώσεις. Στο video που έχει ανεβάσει για να αποχαιρετίσει το 2022, βλέπουμε διάφορα στιγμιότυπα. Ανάμεσα σε αυτά, είναι και ένα όπου φοράει ένα μακρύ γκρι βελούδινο σακάκι. Εκτός από το outfit, παρατηρούμε και τα μαλλιά.

Αυτό το χτένισμα της Ελένης Φουρέιρα θα είναι hit το 2023

Το χτένισμά της σε αυτό το look, είναι ένα ανέμελο wavy- μόλις σηκώθηκα από το κρεβάτι, με αφέλειες. Τα κουρέματα που έχουν όγκο και μύτες, πρωταγωνιστούν και το 2023. Επιπλέον, οι αφέλειες και οι curtain bangs, δεν έχουν φύγει και δεν θα το κάνουν σύντομα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Αν συνδυάσεις αυτά τα 2 και δώσεις αυτό το wavy ανέμελο look στα μαλλιά, έχεις ένα από τα top trends. Αν έχεις τέτοιο κούρεμα, μπορείς να δοκιμάσεις αυτό το χτένισμα. Δοκίμασέ το τόσο αν έχεις κοντά, ή και σε μακριά μαλλιά. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι τα κατάλληλα προϊόντα. Μπορείς να ζητήσεις και βοήθεια από τον κομμωτή σου, που γνωρίζει καλύτερα τα μαλλιά σου. Αν δεν έχεις αυτό το κούρεμα, μπορείς να το τολμήσεις, ώστε να ανανεωθείς με εύκολο τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 67 εβδομάδες
Γιατί η Sarah Jessica Parker είναι Hair Icon εδώ και δεκαετίες
Style και Beauty Icon
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb