ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ζώδια: Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί

Αυτά τα ζώδια μεταξύ τους ταιριάζουν όσο τίποτα!
AstroGirl
Ζώδια: Οι καλύτεροι ερωτικοί συνδυασμοί
PINK ILLUSTRATION

Εντάξει, το ζώδιο δεν είναι αυτό που θα σε κάνει να ασχοληθείς με ένα άτομο ή να το αποφύγεις παρόλο που σ' αρέσει. Είναι, όμως, ένας ωραίος τρόπος να διαπιστώσεις εάν έχετε κοινά χαρακτηριστικά και κατά πόσο μπορεί να ταιριάζετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ έχουμε το ιδανικό ταίρι για κάθε ζώδιο!

Κριός και Υδροχόος

Δεν υπάρχει ποτέ μια βαρετή στιγμή μεταξύ ενός Κριού και του Υδροχόου, κάτι που κάνει τη σχέση τους εξαιρετικά συναρπαστική. Και τα δύο ζώδια είναι απίστευτα περιπετειώδη, έτσι είναι πάντα έτοιμοι για οτιδήποτε – μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα. Απολαμβάνουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα και φροντίζουν να περνούν καλά στη διαδικασία. Τους αρέσει ιδιαίτερα να κάνουν πράγματα μαζί, σαν ομάδα.

Ταύρος και Καρκίνος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ταύρος και ο Καρκίνος παίρνουν σοβαρά ο ένας τον άλλον. Αυτά τα δύο ζώδια συνεργάζονται καλά το ένα με το άλλο επειδή κρατούν μια στενή σχέση τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον μέσα και έξω, κάτι που βοηθά τον δεσμό τους να γίνει ακόμα πιο ισχυρός, καθώς η σχέση εξελίσσεται.  

Δίδυμοι και Ζυγός

Ο Δίδυμος και ο Ζυγός έχουν μια τρελή ψυχική και συναισθηματική σχέση. Κατανοούν ο ένας τον άλλον στο έπακρο, σαν να γνωρίζονται χρόνια, ακόμα κι αν έχουν περάσει μόνο μήνες (ή εβδομάδες). Αυτά τα δύο ζώδια είναι επίσης μέσα στη δημιουργικότητα και τις ιδέες, τις οποίες τους αρέσει να εκφράζουν και να υλοποιούν συνεχώς, τη μία μετά την άλλη: "Μήπως να πάμε στον Όλυμπο αύριο;" ή «Ας φάμε βατραχοπόδαρα για δείπνο!»

Λέων και Τοξότης

Το πάθος είναι υψηλό μεταξύ του Λέοντα και του Τοξότη, καθώς και τα δύο ζώδια απολαμβάνουν τη ζωή και αγαπούν τους άλλους που νιώθουν το ίδιο. Είναι και οι δύο παθιασμένοι με αυτό που θέλουν από αυτόν τον κόσμο και είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικοί στο να βοηθήσουν τον άλλον να πετύχει οποιοδήποτε στόχο ή όνειρο. Και τα δύο είναι ζώδια της φωτιάς και έχουν βαθιά κατανόηση του άλλου, κάτι που τους βοηθά να τα πάνε μαζί τόσο εύκολα.

Σκορπιός και Ιχθύς

Ένα ζευγάρι που είναι πολύ διαισθητικό μεταξύ τους, είναι ο Ιχθύς και ο Σκορπιός. Αυτά τα δύο ζώδια μπορούν να μπουν το ένα στο μυαλό του άλλου και να ξέρουν τι σκέφτονται σχεδόν εξίσου καλά σαν να το σκέφτονταν τα ίδια. Αλλά δεν ασχολούνται μόνο με τη διανόηση. Και οι δύο έχουν μια "άσβεστη πείνα" να καταλάβουν το σώμα και την ψυχή του άλλου και να μάθουν τι κάνει τον άλλον να φλέγεται!

Παρθένος και Αιγόκερως

Καθώς και τα δύο είναι ζώδια της γης, η Παρθένος και ο Αιγόκερως τα καταφέρνουν πραγματικά καλά. Εύκολοι και πρακτικοί στην καθημερινότητά τους, η σχέση τους είναι γλυκιά, ήρεμη και μαζεμένη. Δε θα βρεις δύο άλλα ζώδια τόσο αφοσιωμένα το ένα στο άλλο όσο ο Παρθένος και ο Αιγόκερως. Δεν έχουν μόνο ακεραιότητα, αλλά έχουν και τα ίδια χαρακτηριστικά και αξίες. Αυτό τους επιτρέπει να κατανοούν πραγματικά ο ένας τον άλλον στο μέγιστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
9 / position1: 47 / position2: 686
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb