ΜΟΔΑ

Αυτά είναι τα fashion brands του μέλλοντος

5 labels που αντιπροσωπεύουν τις σύγχρονες τάσεις και ποιότητες ζωής
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Αυτά είναι τα fashion brands του μέλλοντος
Pink Collage

Η μόδα και οι εκπρόσωποί της είναι τελείως διαφορετικά σήμερα, σε σχέση με παλιότερα. Βλέπεις, πλέον, οι εταιρείες και τα brands υπάρχουν σε αφθονία, ενώ η δυνατότητα αγοράς από το διαδίκτυο έχει αλλάξει τελείως το σκηνικό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μία φάση ζωής που οι περισσότεροι ψάχνουν την ποιότητα, έναντι της ποσότητας (όπως είθιστο μέχρι την περασμένη δεκαετία) είναι δύσκολο να διαχωρίσεις τα ποιοτικά brands που αξίζουν την προσοχή σου, ανάμεσα σε μία υπερπληθώρα ... σαβούρας, που "κακοποιεί" το περιβάλλον, τις ηθικές και κοινωνικές αξίες και σε βάθος χρόνου, την τσέπη σου!

Εδώ βρήκαμε 5 brands παγκόσμιου βεληνεκούς που έχουν ως πρώτιστο μέλημα την ποιότητα, ενώ παράγουν κομψά και μοδάτα προϊόντα, χωρίς να παραβλέπουν τη βιωσιμότητα και την ηθική.

PANGAIA

View this post on Instagram

A post shared by PANGAIA (@pangaia)

Η μάρκα πολύχρωμων loungewear είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές στον κόσμο όσον αφορά την πρωτοποριακή επιστήμη, αναπτύσσοντας υλικά όπως το FLWRDWN™ (μια εναλλακτική λύση στα πούπουλα που δημιουργούνται από αγριολούλουδα) και το C-FIBER™ (ένα υλικό εξοικονόμησης νερού και βιοαποικοδομήσιμο που αναπτύχθηκε από ευκάλυπτο πολτός και φύκια) για την αποφυγή περιττών απορριμμάτων υγειονομικής ταφής και τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. «Η υλική μας φιλοσοφία για την εταιρεία είναι «νατουραλισμός υψηλής τεχνολογίας»», εξηγεί η Chief Innovation Officer Dr Amanda Parkes. «Αυτό σημαίνει να παίρνουμε εκεί που η φύση και τα γεωργικά απόβλητα είναι άφθονα και να χρησιμοποιούμε διαδικασίες τεχνολογίας, βιοτεχνολογίας και νανοτεχνολογίας για να αυξήσουμε και να διευκολύνουμε μια διαφορετική λειτουργία».

ASKET

View this post on Instagram

A post shared by ASKET (@asket)

Η ASKET, με έδρα τη Στοκχόλμη, έχει να κάνει με την «επιδίωξη των λιγότερων» με μια ενιαία, μόνιμη συλλογή διαχρονικών ρούχων που έχουν σχεδιαστεί για να διαρκούν – σκέψου την τέλεια γκαρνταρόμπα με τέλεια μπλουζάκια, τζιν και πουλόβερ. Η μάρκα έχει πολιτική μηδενικών αποβλήτων, χρησιμοποιεί φυσικά υλικά και αναλαμβάνει σοβαρά την ευθύνη της στη βιομηχανία της μόδας, παρέχοντας πλήρη διαφάνεια σχετικά με το κόστος, τον αντίκτυπο, την προέλευση και την αλυσίδα εφοδιασμού κάθε ενδύματος.

We-AR4

View this post on Instagram

A post shared by WE-AR4 (@wear4.official)

Οι συνιδρυτές του We-AR4, Anna Bakst και Michele Rutigliano, ξεκίνησαν τη μάρκα στη Νέα Υόρκη το 2021 με στόχο τον «επαναπροσδιορισμό της υπεύθυνης μόδας». Η εταιρεία επαναχρησιμοποιεί πολυτελή ακατέργαστα υλικά και ανακυκλωμένα υλικά που προέρχονται από ευρωπαϊκά ελαιοτριβεία για να δημιουργήσει κομψά, στιλιστικά και θετικά για το κλίμα ρούχα που θα θέλουν και θα τα κρατούν για πάντα οι αγοραστές.

Arloe

View this post on Instagram

A post shared by Arloe (@thisisarloe)

Αυτή η επωνυμία πολυτελών μαγιό φτιαγμένη από γυναίκες με οικολογική συνείδηση, λαμβάνει σοβαρά υπόψη τη βιωσιμότητα, από τα υλικά που χρησιμοποιεί στα προϊόντα της μέχρι τη συσκευασία στην οποία φτάνει και σχεδόν όλα τα ενδιάμεσα. Κάθε ένα από τα κομψά μπικίνι και τα μαγιό του είναι χειροποίητα από την Ιταλία χρησιμοποιώντας το EVO®, ένα επαναστατικό βιοπολυαμίδιο που εξάγεται από καστορέλαιο, το οποίο είναι πλήρως ανανεώσιμο – και έχει επίσης υψηλή απόδοση.

Les vacances d'Irina

View this post on Instagram

A post shared by Irina (@irimoro)

Φτιαγμένα από φυσικά υφάσματα όπως λινό, μαλλί, λυγαριά και βαμβάκι, τα καλοκαιρινά ρούχα και αξεσουάρ Les Vacances D'Irina είναι φτιαγμένα για να διαρκούν (και να επιπλέουν στη Μεσόγειο). Με υποβλητικά ονόματα όπως το 'Bigger Splash' ή το 'Hazy Nipple', αυτά τα φορέματα είναι τόσο ρομαντικά όσο και καλοφτιαγμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
3 / position1: 344 / position2: 10296
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb