ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

2023: Ζωδιακές προβλέψεις για τη νέα χρονιά

Το 2023 δεν πρόκειται να είναι μια συνηθισμένη χρονιά
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΔΕΚ 28, 2022
2023: Ζωδιακές προβλέψεις για τη νέα χρονιά

Μεταξύ του Κρόνου που εισέρχεται στους Ιχθεις για πρώτη φορά από το 1996 ή του Πλούτωνα που εισέρχεται στον Υδροχόο μετά από 15 χρόνια στον Αιγόκερω, τα πράγματα πρόκειται να αναταραχθούν με μεγάλους τρόπους - και αυτό συμβαίνει μόλις το πρώτο τρίμηνο του έτους. Το καλό είναι ότι το ετήσιο ωροσκόπιό σας για το 2023 είναι εδώ για να σας παρέχει όλες τις απαραίτητες κοσμικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε, να αφομοιώσετε και να καταλάβετε πώς θα κινηθείτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ετήσιο Ωροσκόπιο Κριού 2023:

Το 2023 θα είναι μια χρονιά επέκτασης, ευκαιριών και αυτο-ανάπτυξης για εσάς. Εκτός από τον Δία που λάμπει στο ζώδιό σας για περισσότερο από το μισό έτος, ο  Κρόνος θα γλιστρήσει στους Ιχθείς τον Μάρτιο - μέσω του 12ου οίκου της  πνευματικότητας - όπου θα παραμείνει για τα επόμενα δύο χρόνια.

Τον ίδιο μήνα, ο Πλούτωνας θα εισέλθει στον Υδροχόο αφού ολοκληρώσει έναν 15χρονο(!) κύκλο έντασης και ενδυνάμωσης στην καριέρα σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα δείτε μια κυρίαρχη αλλαγή στα κοινωνικά σας δίκτυα, τις ομάδες φιλίας και την αίσθηση του ανήκειν στον κόσμο. Μερικοί από εσάς μπορεί να φτάσετε ακόμη και στο να αναλάβετε τον ρόλο ενός ηγέτη με επιρροή, υποκινώντας αλλαγές στο περιβάλλον σας. Πιθανότατα να αισθανθείτε τα αποτελέσματα αυτής της μετατόπισης τα επόμενα δύο χρόνια. Αυτή θα είναι μια εποχή βαθύ προβληματισμού, ενδοσκόπησης και αυτοανακάλυψης, οπότε παραδοθείτε στο ταξίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ετήσιο Ωροσκόπιο Ταύρου 2023:

Έχεις τόσα πολλά να περιμένεις, Ταύρε. Με τον Κρόνο να εισέρχεται στους Ιχθείς τον Μάρτιο, θα επικεντρωθείτε περισσότερο στον ρόλο σας στην κοινωνία, κάτι που θα σας προκαλέσει να θεωρήσετε τον εαυτό σας υπεύθυνο για τον τρόπο που ζείτε. Δύο μήνες αργότερα, ο τυχερός Δίας θα επισκεφθεί το ζώδιό σας, ακριβώς στην σωστή ώρα. Εναπόκειται σε εσάς να κάνετε τις πρακτικές προσπάθειες που απαιτούνται για να κάνετε κάτι να αναπτυχθεί.

Ο Πλούτωνας θα εισέλθει επίσης στον Υδροχόο φέρνοντας μεταμορφωτικές αλλαγές σε όλα, από το επόμενο επαγγελματικό σας βήμα μέχρι τη φήμη σας στον κόσμο. Αυτό ξεκινά έναν 15ετή κύκλο μετασχηματισμού, αλλά με τον πολωμένο Πλούτωνα να βρίσκεται στην πιο ορατή περιοχή του χάρτη σας, η σκιώδης πλευρά της αίσθησης της εξουσίας σας θα τεθεί στο προσκήνιο. Ο Πλούτωνας καταστρέφει ό,τι δεν είναι πλέον σε ευθυγράμμιση με το μονοπάτι της ψυχής σας, το οποίο μπορεί να είναι απίστευτα ενδυναμωτικό. 

Ετήσιο ωροσκόπιο Διδύμων 2023:

Αν νιώθετε την ανάγκη να κάνετε ένα μεγαλύτερο διάλειμμα πριν ξεκινήσετε δυνατά τη νέα χρονιά, ο ανάδρομος Ερμής εγκρίνει αυτό το βήμα σας, Δίδυμοι. Σε τελική ανάλυση, θα σας παρουσιαστεί η ευκαιρία να πλησιάσετε τα αστέρια και να ακολουθήσετε τα όνειρά σας, μερικά από τα οποία ίσως ξεκινήσατε να καλλιεργείτε πέρυσι. Μόλις ο Δίας πάει στον Ταύρο, ωστόσο, πιθανότατα θα αισθανθείτε έμπνευση να τολμήσετε ακόμη παραπάνω!

Εάν αισθάνεστε ότι κατακλύζεστε από επαγγελματικές ευθύνες, αυτή είναι μια ευκαιρία για σας να επαναξιολογήσετε όλα όσα σχετίζονται με την αποστολή της ζωής σας. Η επιθυμία σας για ελευθερία θα μπορούσε να αυξηθεί πάρα πολύ, όπως και τα θέματα της θρησκείας καθώς και άλλες κοσμικές περιέργειες.

Ετήσιο Ωροσκόπιο Καρκίνου 2023:

Αυτή η χρονιά θα έχει να κάνει με το να δείχνετε αγάπη στον εαυτό σας, με τον ίδιο τρόπο που έχετε θέσει ως στόχο να αγαπάτε και να φροντίζετε όλους γύρω σας, Καρκίνε. Θα είναι σημαντικό για σας να είστε διακριτικοί με τις επιλογές και τα επαγγελματικά σας εγχειρήματα. Την άνοιξη, οι σπόροι που φυτέψατε θα αρχίσουν να καρποφορούν μέσω συνεργασιών και τυχερών διαλειμμάτων. Σε μια άλλη σημείωση, θα σας παρουσιαστούν νέες συνθήκες και ευθύνες που θα μπορούσαν να διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Είτε πρόκειται για πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό είτε μέσω εκδοτικής συναυλίας, τα επόμενα δύο χρόνια θα φέρουν πειθαρχία και πρόοδο στις ενέργειες που περιβάλλουν τις πνευματικές σας αναζητήσεις.

Ετήσιο Ωροσκόπιο Λέοντα 2023:

Καλείστε να δώσετε προτεραιότητα σε θέματα που περιστρέφονται γύρω από την αυτοεκτίμησή σας και την αίσθηση ασφάλειας - ο πλανήτης που έχει την ευθύνη του έργου θα δημιουργήσει τη δυνατότητα να σταθεροποιήσει την οικονομική σας ασφάλεια. Το πιο σημαντικό, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τους τομείς στους οποίους μπορεί να υπήρχε κάποια έλλειψη ορίων, πράγμα που σημαίνει ότι οι σχέσεις σας είναι βέβαιο ότι θα υποστούν έντονο μετασχηματισμό. 

Ετήσιο Ωροσκόπιο Παρθένου 2023:

Μετά από αρκετά χρόνια οικοδόμησης προς μια γερή βάση στην καθημερινή σας ζωή, είστε επιτέλους έτοιμοι να αφιερώσετε περισσότερο από τον χρόνο και την ενέργειά σας σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία, Παρθένε. Μια ισχυρή αλλαγή θα συμβεί στις αρχές Μαρτίου, όταν ο Κρόνος θα εισέλθει στους Ιχθύς και στον έβδομο οίκο σας με δεσμεύσεις, συμβιβασμούς και σημαντικούς άλλους.

Αυτός ο κύκλος δυόμισι ετών θα σας δώσει την ευκαιρία να φέρετε όλη αυτή την εσωτερικευμένη ενέργεια προς τα έξω και να συνδεθείτε με συμπληρωματικές ενέργειες στην πορεία. Ομολογουμένως, ο Κρόνος φέρνει πειθαρχία, δομή και πραγματισμό, αλλά οι δυσκολίες που είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν σας βοηθούν να ενισχύσετε και να στερεοποιήσετε τις σχέσεις σας στη διαδικασία.

Ετήσιο Ωροσκόπιο Ζυγoύ 2023:

Αυτή είναι μια μεγάλη χρονιά για τις συνεργασίες σας, Ζυγέ. Ο τυχερός Δίας φέρνει ανάπτυξη, ευημερία και αφθονία σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Ο οικονομικός πλούτος είναι επίσης μια πιθανότητα, ειδικά όταν ο Δίας εισέλθει στον Ταύρο που αναζητά σταθερότητα κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2023.

Να περιμένετε μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα για εσάς τους επόμενους έξι μήνες. Αλλά πριν συμβεί αυτό, ο Κρόνος θα εισέλθει στους Ιχθεις και στον έκτο οίκο σας για την υγεία, τις καθημερινές αφιερώσεις και τις ρουτίνες εργασίας τον Μάρτιο. Από τότε και τα επόμενα δυόμισι χρόνια, ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε περισσότερη πειθαρχία και δομή στην καθημερινότητά σας. Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην υγεία σας, είναι μόνο για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα και να ανεβείτε επίπεδο στη διαδικασία.

Ετήσιο Ωροσκόπιο Σκορπιού 2023:

Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν εγκαίρως για τη νέα χρονιά, Σκορπιέ. Το 2023 ξεκινάτονίζοντας μερικές από τις δεσμεύσεις στις οποίες επενδύσατε καθ' όλη τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του 2022. Ο Μάρτιος θα είναι ένας σημαντικός μήνας, καθώς ο Κρόνος θα εισέλθει στους Ιχθείς, φέρνοντας πειθαρχία και σταθερότερη δομή σε θέματα που αφορούν τη δουλειά, τα χόμπι, τα ταλέντα. Ταυτόχρονα η αντίληψή σας για το σπίτι, την οικογένεια και το αίσθημα ασφάλειας θα αλλάξει τρομερά. Ο Δίας θα εισέλθει επίσης στον Ταύρο την άνοιξη, πράγμα που σημαίνει ότι αποκομίζετε τις ανταμοιβές σας μέσω των σχέσεων, των δεσμεύσεων και της σύνδεσής σας με τους άλλους.

Ετήσιο Ωροσκόπιο Τοξότη 2023:

Αν τα πράγματα σου φάνηκαν δύσκολα στις σχέσεις σας, ο ανάδρομος Άρης που τελειώνει τον Ιανουάριο σίγουρα θα κάνει τα πράγματα να κινηθούν, Τοξότη. Στη συνέχεια, ο Κρόνος του Μαρτίου στους Ιχθείς (ο τέταρτος οίκος του σπιτιού σας, οικογενειακά θέματα και συναισθηματικές βάσεις) θα ξεκινήσει έναν κύκλο δυόμισι ετών, εστιάζοντας σε προσωπικά θέματα, καθώς και πειθαρχία και δομή, προκειμένου να ενισχύστε τη βάση του σπιτιού σας. Ψάχνετε τρόπους για να κάνετε τις μέρες σας λίγο πιο φωτεινές; Αυτή η τυχερή διέλευση θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε και να μεγιστοποιήσετε τα επίπεδα παραγωγικότητάς σας.

Ετήσιο Ωροσκόπιο Αιγόκερου 2023:

Βγαίνεις από τα δύσκολα τον Μάρτιο, Αιγόκερε. Καθώς ο Πλούτωνας κάνει το ντεμπούτο του στον Υδροχόο, το focus θα επικεντρωθεί στην αίσθηση της ασφάλειας, καθώς και στη άλλη πλευρά καταστάσεων, συζητήσεων αλλά και των αξιών σας. Οι ενέργειες που περιστρέφονται γύρω από την ασφάλειά σας, την αυτοπεποίθηση και τις ικανότητές σας να κερδίζετε χρήματα, αλλάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Σε μια πιο φωτεινή νότα, αφού περάσει από τον τέταρτο οίκο του σπιτιού σας, τα οικογενειακά θέματα και τα πιο εσωτερικά συναισθήματα, ο Δίας θα κάνει επιτέλους το ντεμπούτο του στο ζώδιο του Ταύρου τον Μάιο, φέρνοντας τύχη και επέκταση στον πέμπτο οίκο της αγάπης, του πάθους και της ευχαρίστησης!

Ετήσιο Ωροσκόπιο Υδροχόου 2023:

Δέστε τις ζώνες σας! Σκεφτείτε όλα όσα έχετε μάθει και κατακτήσετε σε σχέση με την προσωπική και επαγγελματική σας ταυτότητα. Ο Κρόνος θα εισέλθει στους Ιχθείς όπου θα παραμείνει για τα επόμενα δυόμισι χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το αστροσκηνικό θα σας προκαλέσει να καλλιεργήσετε περισσότερη πειθαρχία και δομή όσον αφορά τα οικονομικά σας και τη συνολική αίσθηση ασφάλειας.

Λίγο μετά, ο Πλούτωνας θα κάνει το ντεμπούτο του στο ζώδιό σας, ξεκινώντας έναν ολόκληρο νέο κύκλο 15 ετών στο ζώδιό σας, όπου θα βιώσετε ισχυρούς μετασχηματισμούς και περιόδους αναγέννησης. 

Ετήσιο Ωροσκόπιο Ιχθύων 2023:

Ξεκινάτε τις δουλειές σας το 2023 και η χρονιά ξεκινάει καλά καθώς η Αφροδίτη θα φωτίσει το δρόμο σας κάνοντας τα πράγματα λίγο πιο γλυκά μέχρι την εποχή των γενεθλίων σας. Αλλά η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιό σας τον Μάρτιο θα σας οδηγήσει σε ένα νέο rollercoaster. Μην αποθαρρύνεστε - αυτή είναι μια εξαιρετική διέλευση για ενέργειες που περιβάλλουν την προσωπική και επαγγελματική σας σταθερότητα, καθώς και τη συνολική σας αυτοκυριαρχία.

Η ηλιακή έκλειψη νέας σελήνης του Απριλίου στον Κριό θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας ιστορίας που θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές σε όλα, από τις ικανότητές σας να κερδίζετε χρήματα μέχρι την αίσθηση της ασφάλειας. O τυχερός Δίας θα κάνει το ντεμπούτο του στον Ταύρο, φέρνοντας αφθονία στις ενέργειες που περιβάλλουν την επικοινωνία και το άμεσο περιβάλλον σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
31 / position1: 49 / position2: 967
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb