ENTERTAINMENT

Ποιες χριστουγεννιάτικες ταινίες να δεις σήμερα στην τηλεόραση

Για να περάσει ακόμα πιο ευχάριστα η ημέρα
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Ποιες χριστουγεννιάτικες ταινίες να δεις σήμερα στην τηλεόραση
@patriotledger.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ημέρα των Χριστουγέννων έφτασε και αν καθίσετε σπίτι για ξάπλα, φαγητό ή οτιδήποτε άλλο, η τηλεόραση είναι γεμάτη από χριστουγεννιάτικες ταινίες, για να περάσει ακόμα πιο ευχάριστα η ημέρα σας. Διαλέξαμε πέντε από αυτές και σας τις προτείνουμε…

Jingle All the Way (Open Beyond) 11.00

Ο Arnold Schwarzenegger παίζει έναν κόντρα ρόλο σε σχέση με την υπόλοιπη καριέρα του, που δεν είναι και ο μοναδικός. Τα Χριστούγεννα πασχίζει να πάρει μια φιγούρα ενός υπερήρωα στον γιο του, η οποία ωστόσο έχει εξαντληθεί. Δεν είναι ο μόνος πατέρας βέβαια που κάνει αυτή τη δουλειά και θα πρέπει να ανταγωνιστεί και άλλους για να πάρει το πολυπόθητο δώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Dr. Seuss the Grinch (Star) 21.00

Το κλάσσικο παραμύθι του Dr. Seuss, με τον Grinch να μισεί τα Χριστούγεννα και να θέλει να τα κλέψει, για να μην τα γιορτάσει κανένας και να χαλάσει την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου. Αλλά εκεί έρχεται ένας αστάθμητος παράγοντας.

Arthur Christmas (Mega) 21.00

Ο ατσούμπαλος γιος του Άγιου Βασίλη που βοηθά στην επιχείρηση παράδοσης των δώρων, ανακαλύπτει ότι έγινε ένα λάθος και ένα κορίτσι δεν έλαβε ποτέ το δώρο του. μαζί με τον παππού του, θα καταστρώσουν ένα σχέδιο, ώστε να της παραδώσουν το δώρο σε λιγότερο από δυο ώρες. Αστείο, έξυπνο και συγκινητικό animation, που θα σας κάνει να δείτε με άλλη ματιά τον μύθο του Santa Claus.

Love Actually (Ant1) 22.00

Μια, κατά την άποψη μου, από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες, αλλά και από τις καλύτερες ρομαντικές κομεντί όλων των εποχών. Πολλές ιστορίες ανθρώπων μπλέκονται με κάποιον τρόπο και μας χαρίζουν μια ιστορία που μας κάνει να χαμογελάσουμε, να συγκινηθούμε και να ερωτευτούμε.

Last Holiday (Alpha) 23.00

Μια γυναίκα μαθαίνει πως αυτά θα είναι τα τελευταία της Χριστούγεννα και αποφασίζει να πουλήσει ότι έχει και δεν έχει και να περάσει τις γιορτές σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Ευρώπης. Στενάχωρη αρχικά, αλλά γεμάτη μηνύματα και αισιοδοξία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
14 / position1: 314 / position2: 886
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb