ΜΑΛΛΙΑ

Το τέλειο tip για να κάνεις μπούκλες χωρίς συσκευές θερμότητας

Πανεύκολο και χωρίς να καταναλώνεις ενέργεια
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Το τέλειο tip για να κάνεις μπούκλες χωρίς συσκευές θερμότητας
@negin_mirsalehi

Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις μπούκλες χωρίς να ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά σου με τη θερμότητα;Αν σου αρέσει να φτιάχνεις τα μαλλιά σου σίγουρα θα έχεις δει ότι υπάρχουν τρόποι να μην χρησιμοποιείς θερμότητα. Η αλήθεια είναι ότι οι συσκευές για τα μαλλιά, όσο καλές κι αν είναι, τα ταλαιπωρούν σε κάποιον βαθμό όταν τις χρησιμοποιούμε καθημερινά. Επομένως, αναζητάμε και τρόπους για να έχουμε ωραία μαλλιά χωρίς αυτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το tip για να κάνεις μπούκλες χωρίς συσκευές θερμότητας

Εδώ και χρόνια υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποφύγεις τις συσκευές για μπούκλες. Είτε κάναμε κοτσιδάκια, είτε, κάναμε κότσους τα μαλλιά για να βγούν πιο σπαστά. Πλέον, υπάρχει άλλος τρόπος που, μάλιστα, κάνει και το πιο ωραίο σχήμα στο χτένισμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hey, Beauty! (@heybeautygr)

Αναφερόμαστε στα curling kits που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε πολλά e-shops.  Είναι πανεύκολο να τα χρησιμοποιήσεις, αφού στεγνώσεις τα μαλλιά σου όχι τελείως, αλλά κατά 90%. Στην συνέχεια, στερεώνεις το curling band στο κεφάλι σου με ένα hairclip και ξεκινάς να τα τυλίγεις από τη μια και από την άλλη μεριά γύρω από αυτά. 

Αφού περιμένεις περίπου 3 ώρες, ή αν μπορείς και παραπάνω, τα βγάζεις και έχεις τις τέλειες μπούκλες χωρίς να βλάπτεις τα μαλλιά σου και χωρίς να καταναλώνεις ηλεκτρική ενέργεια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Makeup Πριν 67 εβδομάδες
Σίσσυ Χριστίδου: Το μακιγιάζ της που θα αντιγράψουμε στις γιορτινές εμφανίσεις
Δες το μακιγιάζ και εμπνεύσου
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb