ΜΑΛΛΙΑ

Η πρωτοποριακή μέθοδος που μπορεί να κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται περισσότερα

H μέθοδος που δοκιμάζουν όλο και περισσότερες γυναίκες
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Η πρωτοποριακή μέθοδος που μπορεί να κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται περισσότερα
@hairgoalsbyanna

Η υγεία των μαλλιών μας είναι τόσο σημαντική όσο είναι και του δέρματός μας. Σύμφωνα με επιστήμονες, στο 40% των γυναικών αρχίζουν να πέφτουν τα μαλλιά τους μέχρι να κλείσουν τα 40. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι να φαίνονται περισσότερα ακόμα κι αν δεν είναι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, μπορείς να φροντίσεις την υγεία τους και να αρχίσουν να βγαίνουν ξανά. Στις ΗΠΑ, η μεταμόσχευση μαλλιών είναι συχνή επιλογή. Μπορεί να κοστίσει από 4.000 μέχρι 15.000 δολάρια. Ακόμα μια εναλλακτική είναι το microblading. 

Η μέθοδος που μπορεί να κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται περισσότερα

Το microblading, φαίνεται να είναι ένας τρόπος για να δημιουργήσεις ξανά τη hairline, τη γραμμή των μαλλιών. Φαίνεται ότι λειτουργεί ακριβώς όπως η μέθοδος που χρησιμοποιείται στα φρύδια. Τα tattoo και ο σχεδιασμός των φρυδιών, τα κάνει να φαίνονται πιο πλούσια. 

Youtube Beauty Studio

Έτσι, μπορείς να έχεις ξανά τη γραμμή των μαλλιών σου κοντά στο κούτελο και να φαίνεται ότι έχεις περισσότερα μαλλιά. Οι γραμμές που σχεδιάζονται με λεπτομέρεια μοιάζουν με αληθινές τρίχες. Ωστόσο, δεν γίνεται ακριβώς όπως το κλασικό τατουάζ, αλλά η βελόνα που σχεδιάζει τις τρίχες εισχωρεί μόνο στην πρώτη στιβάδα του δέρματος. Διαρκεί περίπου έναν χρόνο και όσο συχνότερα λουζόμαστε, τόσο πιο πολύ ξεθωριάζει.

Ακόμη, πολλές γυναίκες δεν το δοκιμάζουν για να δείχνουν περισσότερα τα μαλλιά τους, αλλά για να φαίνεται μικρότερο το κούτελό τους. Σύμφωνα με το Byrdie, στις ΗΠΑ η διαδικασία κοστίζει από 1.000 μέχρι 3.000 δολάρια. Βεβαίως, αν δεν χρειάζεται πολλή δουλειά, μπορεί να είναι και λιγότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 68 εβδομάδες
Αυτή είναι η τάση που δίνει όγκο στα μαλλιά και αγαπούν μοντέλα και celebrities
O πιο εύκολος τρόπος να δώσεις όγκο στα μαλλιά
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb