ENTERTAINMENT

Anne Heche: Ήρθαν στο φως νέες λεπτομέρειες για τον θάνατό της

Δεν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΔΕΚ 07, 2022
Anne Heche: Ήρθαν στο φως νέες λεπτομέρειες για τον θάνατό της

Νέες λεπτομέρειες για το δυστύχημα της Anne Heche ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το People, που πήρε στα χέρια του την αναφορά του ιατροδικαστή, η διάσημη ηθοποιός δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών, όταν συνέβη το δυστύχημα.

Οι εξετάσεις μπορεί να έδειξαν ότι η Anne Heche κατά το παρελθόν είχε κάνει χρήση κάνναβης και κοκαΐνης, αλλά όταν έγινε το δυστύχημα ήταν εντελώς νηφάλια.

Εκπρόσωπος του ιατροδικαστή ανέφερε: «Στο αίμα της φάνηκε η παρουσία βενζοϋλεκγονίνης, του ανενεργού μεταβολίτη της κοκαΐνης, που σημαίνει ότι είχε κάνει χρήση στο παρελθόν, αλλά όχι τη στιγμή της συντριβής. Επίσης, ανιχνεύθηκαν κανναβινοειδή στα ούρα της, αλλά όχι στο αίμα της. Οπότε και αυτό αφορά προηγούμενη χρήση και όχι τη στιγμή του τραυματισμού».

Η ιατροδικαστική έκθεση απέδειξε επίσης, πως η αιτία που την οδήγησε στον θάνατο ήταν τα σοβαρά εγκαύματα που έπαθε. Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος, τα εγκαύματα ήταν τέτοιου βαθμού, που εμπόδισαν το σώμα της να απορροφήσει αποτελεσματικά οξυγόνο, γεγονός που την οδήγησε σε «ανοξική εγκεφαλική βλάβη» και τελικά, την σκότωσε.

Η Αν Χες άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 53 ετών, αφού «πάλευε» μία εβδομάδα στο νοσοκομείο με μηχανική υποστήριξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 197 / position2: 1607
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb