Δυο ξένοι: Που πήγε η 3η σεζόν της σειράς που δεν προβλήθηκε ποτέ;

Στην εκπομπή «Mega Stories» και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου μίλησε ο Δημήτρης Αποστόλου

Δημοσίευση ΔΕΚ 06, 2022
Δυο ξένοι: Που πήγε η 3η σεζόν της σειράς που δεν προβλήθηκε ποτέ;

Στην εκπομπή «Mega Stories» και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου μίλησε ο Δημήτρης Αποστόλου και η συνέντευξή του προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (05/12). Ο σεναριογράφος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη θρυλική -πλέον- σειρά του Mega «Δύο Ξένοι» στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο Νίκος Σεργιανόπουλος και η Εβελίνα Παπούλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σειρά ολοκληρώθηκε στη δεύτερη σεζόν και ο σεναριογράφος, Δημήτρης Αποστόλου εξήγησε τι απέγινε η τρίτη σεζόν των «Δυο Ξένων» που είχε γραφτεί όμως.

«Είχαμε γράψει 12 επεισόδια και μάλιστα σε ένα πολύ όμορφο μέρος, το Οίτυλο. Αλλά είχαν αρχίσει κάτι γκρίνιες από τη μεριά των ηθοποιών και συντελεστών. Όλοι εμείς δεν είχαμε καταλάβει τι είχε γίνει με αυτή τη σειρά.

Γράφαμε, γυρίζαμε και ξανά από την αρχή. Όταν κάποια στιγμή βγήκαν έξω τα πράγματα, άρχισαν οι διάφοροι καλοθελητές, έριχναν πολλά λεφτά στο τραπέζι και αυτό δημιουργούσε καθυστερήσεις», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αποστόλου.

«Και κάποια στιγμή μαθαίνουμε πως ο καθένας είχε πάρει τον δρόμο του. Το ωραίο ήταν πως είχαμε πάρει τα 12 επεισόδια με τον Αλέξανδρο, πήγαμε στο Οίτυλο, κάναμε μια θράκα και τα βλέπαμε να καίγονται. Το απολαμβάναμε» ανέφερε ο σεναριογράφος.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 154 / position2: 604
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb