ENTERTAINMENT

Margot Robbie: Θα φιλήσω τον Brad Pitt κι αν θέλεις, κάνε μου μήνυση

Το κόλπο της ηθοποιού για μια ευκαιρία που ίσως να μην ξαναείχε

Δημοσίευση ΔΕΚ 06, 2022
Margot Robbie: Θα φιλήσω τον Brad Pitt κι αν θέλεις, κάνε μου μήνυση
@cheatsheet.com

Η Margot Robbie συμπρωταγωνιστεί με τον Brad Pitt στη νέα ταινία «Babylon» και με αφορμή αυτό το γεγονός, πίεσε τον σκηνοθέτη Damien Shazel, ώστε να δώσει ένα φιλί στον χολιγουντιανό ηθοποιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τον independent.co.uk η Robbie που υποδύεται μια ανισόρροπη στάρλετ που εκμεταλλεύεται κάθε ακολασία στο Χόλιγουντ της εποχής του 1920, θέλησε να ανταλλάξει ένα φιλί με τον γοητευτικό ηθοποιό, κάτι που δεν κατάφερε όταν βρέθηκε πλάι του στο «Once Upon a Time in Hollywood».

«Αυτό δεν υπήρχε στο σενάριο», είπε χαρακτηριστικά η 32χρονη και πρόσθεσε πως «αλλά σκέφτηκα: Πότε ξανά θα έχω την ευκαιρία να φιλήσω τον Brad Pitt; Απλά θα το κάνω. Αυτή η ευκαιρία μπορεί να μην ξανάρθει ποτέ».

Έτσι, έπιασε τον Damien Shazel και είπε ότι «”Damien, νομίζω ότι η Νέλι απλά θα πήγαινε και θα φιλούσε τον Τζακ”. Και ο Damien τότε μου απάντησε: “Λοιπόν, θα μπορούσε -περίμενε, περίμενε. Θέλεις να φιλήσεις τον Brad Pitt;”. Κι εγώ του είπα: “Ω ναι, κι αν θέλεις, κάνε μου μήνυση. Αυτή η ευκαιρία μπορεί να μην ξανάρθει ποτέ”. Και τότε το ξανασκέφτηκε και είπε ότι θα μπορούσε να γίνει».

Μάλιστα, ερωτηθείσα πώς ήταν αυτή η εμπειρία, δήλωσε πως «ήταν υπέροχο».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 288 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb