ENTERTAINMENT

Το δέντρο που στόλισε η Reese Witherspoon μας θυμίζει το ουράνιο τόξο και το λατρέψαμε

Και κάνει τρελό matching με τη βιβλιοθήκη της!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Το δέντρο που στόλισε η Reese Witherspoon μας θυμίζει το ουράνιο τόξο και το λατρέψαμε
@reesewitherspoon

Είτε μας αρέσει, είτε όχι ...η νέα τάση των βιβλιοθηκών που τοποθετούν τα βιβλία ανά σειρά χρώματος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχεις σκεφτεί όμως ποτέ να ταιριάξεις τα οργανωμένα κατά χρώμα βιβλία σου με το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου;

Η ηθοποιός και λάτρης του βιβλίου Reese Witherspoon ... έχει. Πρόσφατα, η σταρ μπήκε στο Instagram για να ... επιδείξει τη γιορτινή της διακόσμηση.

View this post on Instagram

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Στη δημοσίευση της, η Witherspoon χαμογελά με ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι, ενώ το δέντρο της με το βαθύ πράσινο χρώμα και τον ιδιαίτερο στολισμό κάνει matching με τα ράφια της που χρησιμεύουν ως πολύχρωμο σκηνικό.

Ενώ ορισμένοι λάτρεις των βιβλίων θεωρούν ότι η επίδειξη των βιβλίων της σύμφωνα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και όχι με βάση τον συγγραφέα ή το είδος είναι ... βλάσφημη, ακόμη και οι μεγαλύτεροι επικριτές πρέπει να ομολογήσουν ότι η ιδέα προσθέτει ένα λαμπερό χρώμα σε κάθε χώρο. Όπως αποδεικνύεται, η οργάνωση των στολιδιών ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου ανά χρώμα έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Τα ροζ και κόκκινα μπιχλιμπίδια κοντά στην κορυφή του δέντρου καταλήγουν σε μπλε και μοβ στολίδια κοντά στο κάτω μέρος, δημιουργώντας μια καθαρή, χαρούμενη αισθητική που μοιάζει με τη σειρά χρωμάτων του ουράνιου τόξου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν ακόμα δεν έχεις στολίσει το σπίτι σου ....πάρε ιδέες από τη γλυκιά Reese και θα καταπλήξεις όλους τους καλεσμένους σου!

Αλλά, επειδή, όπως φανταζόμαστε το σπίτι της Reese δεν είναι και τόσο μικρό .... σε άλλο χώρο του σπιτιού, στόλισε και ένα ακόμα δέντρο, κρατώντας το σε αυστηρά παραδοσιακούς τόνους: λευκό από το ....χιόνι, κόκκινες & χρυσές μπάλες και στολίδια, καθώς και κόκκινο φιόγκο στην κορυφή και καρό κλαισκή ποδιά στη βασή!

View this post on Instagram

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 113 / position2: 2993
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb