ENTERTAINMENT

Οι πιο hot Ιταλοί ηθοποιοί που μας κάνουν να παραμιλάμε

Επιλέξαμε τα πιο hot αγόρια της ιταλικής showbiz και σου τα παρουσιάζουμε
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Οι πιο hot Ιταλοί ηθοποιοί που μας κάνουν να παραμιλάμε
Pink Collage

Η Ιταλία είναι γνωστή για τη νόστιμη πίτσα της, τα υπέροχα μακαρόνια, τα κομψά ρούχα και αξεσουάρ, αλλά και για τους όμορφους άντρες της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις ιταλικές σειρές και ταινίες που παρακολουθούμε στο Netflix, βλέπουμε συχνά πανέμορφους άντρες που κυριολεκτικά ...μας κολάζουν!

Εδώ διαλέξαμε μερικούς από αυτούς που θα σε κάνουν να παραμιλάς από την ομορφιά και το sexiness που τους διακρίνει!

Gabriel Garko

View this post on Instagram

A post shared by Gabriel Garko (@gabrielgarko_official)

Αυτό το μάτι δεν το ξεχνάς εύκολα! Ο Dario Oliviero, περισσότερο γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Gabriel Garko, είναι Ιταλός ηθοποιός και πρώην μοντέλο μόδας. Ηθοποιός τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην τηλεόραση, έχει εμφανιστεί κυρίως στη μικρή οθόνη. Το Misunderstood Και το Valentino είναι οι γνωστότερες ταινίες του. Είναι 50 ετών και Καρκίνος στο ζώδιο.

Giulio Berruti

View this post on Instagram

A post shared by GIULIO BERRUTI (@giulioberruti)

Ο Giulio Berruti είναι Ιταλός ηθοποιός και οδοντίατρος, γνωστός για τους ρόλους του στο Monte Carlo, στο Walking on Sunshine και στο Gabriel's Inferno. Είναι 38 ετών και ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Raoul Bova

View this post on Instagram

A post shared by Raoul Bova (@raoulbovagram)

Ο Raoul Bova είναι Ιταλός ηθοποιός. Η ευρωπαϊκή κινηματογραφική επιτυχία του Bova ήταν στην ταινία του 1993 Piccolo grande amore, και έπαιξε ρομαντικούς πρωταγωνιστές τα επόμενα χρόνια. Οι αμερικάνικές του κινηματογραφικές ταινίες περιλαμβάνουν Under the Tuscan Sun, Alien vs. Predator και The Tourist. Είναι 51 ετών και Λέων.

Giuseppe Maggio

View this post on Instagram

A post shared by Giuseppe Maggio (@giuseppemaggio)

Ο Maggio γεννήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 1992 στη Ρώμη. Είναι ηθοποιός, γνωστός για το My Heart Goes Boom!, Out of My League και Such a Great Love. Επιπλέον, ήταν πρωταγωνιστής της σειράς Baby που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο Netflix.

Riccardo Scamarcio

View this post on Instagram

A post shared by Riccardo Scamarcio (@riccardoscamarcio.italia)

Ο Riccardo Dario Scamarcio είναι γεννημένος στις 13 Νοεμβρίου 1979 και είναι Ιταλός ηθοποιός και παραγωγός ταινιών. Ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού και μετράει 43 έτη ζωής με αυτά τα συγκλονιστικά, σχεδόν απόκοσμα μάτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 136 / position2: 4796
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb