ΜΑΛΛΙΑ

Αυτή είναι η τάση που δίνει όγκο στα μαλλιά και αγαπούν μοντέλα και celebrities

O πιο εύκολος τρόπος να δώσεις όγκο στα μαλλιά
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτή είναι η τάση που δίνει όγκο στα μαλλιά και αγαπούν μοντέλα και celebrities
@vassia_kostara

Τα Rolled Hair, είναι η τάση που έχει αγαπηθεί από celebrities, influencers και μοντέλα. Μπορείς να τη δοκιμάσεις κι εσύ πανεύκολα, ειδικά αν θέλεις όγκο αλλά δεν ξέρεις πως να τον αποκτήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλές από εμάς, δεν έχουμε φυσικό όγκο στα μαλλιά μας. Ωστόσο, προσπαθούμε με πολλούς τρόπους να το αλλάξουμε αυτό. Υπάρχουν tips και tricks από τους κομμωτές. Τελευταία, έχει γίνει πολύ hot μια συγκεκριμένη τάση που λέγεται rolled hair. 

Τι είναι τα Rolled Hair

Η τάση αυτή, έχει γίνει ήδη πολύ δημοφιλής στις διάσημες. Τα Rolled Hair, είναι τα fluffy hair, που έχουν ακανόνιστο όγκο. Στην ουσία, μπορείς να τα πετύχεις με τα γνωστά παλιά rolley. Μόλις στεγνώσεις τα μαλλιά σου με το πιστολάκι, μπορείς να τα γυρίσεις με τη βούρτσα και να αποκτήσουν μια στροφή προς τα μέσα, προς τα έξω, ανέμελα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Στην συνέχεια, μπορείς να βάλεις και μεγάλα rolley και να τα αφήσεις για λίγο να δώσουν σχήμα στα μαλλιά. Φυσικά, το αποτέλεσμα αυτό μπορείς να το πετύχεις και με τις ειδικές βούρτσες- πιστολάκι. Στην ουσία, ο ζεστός αέρας κάνει τη δουλειά και όχι οι ισιωτικές πρέσσες και τα ψαλίδια για μπούκλες. Μπορείς να βάλεις όταν είναι νωπά αφρό για όγκο, ή κάποιο volume spray. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Earnshaw Hair (@jhair_stylist)

Με ένα hairspray και ένα τίναγμα των μαλλιών από κάτω προς τα πάνω, θα έχεις αυτό το αποτέλεσμα που θέλεις. Αν έχεις καρέ μαλλιά, μπορείς να τα γυρίσεις προς τα μέσα. Αν έχεις μύτες και curtain bangs, τότε, θα φανεί πολύ πιο έντονο το αποτέλεσμα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 66 εβδομάδες
Πώς θα κάνεις την αλογοουρά σου να φαίνεται πλούσια σαν της Δέσποινας Βανδή
Ένα πανεύκολο τιπ που μπορείς να ακολουθήσεις
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Pink
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb