MAKEUP

Everyday is a MYSTERY: Μαγικές στιγμές μακιγιάζ με την essence και την Beauty Benzz

Γίνε αυτό που θέλεις να είσαι!
Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΝΟE 27, 2022
Everyday is a MYSTERY: Μαγικές στιγμές μακιγιάζ με την essence και την Beauty Benzz
Essence & Beauty Benzz: Everyday is a MYSTERY

Επειδή η ζωή είναι μια περιπέτεια και πολλές φορές η καθημερινότητά μας μυστηριώδης, η essence και η Beauty Benzz μάς συστήνουν μια νέα συλλεκτική συλλογή που θα ενθουσιάσει τους πάντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φανταχτερό, παιχνιδιάρικο ή κλασικό: Με τη συλλεκτική συλλογή everyday is a MYSTERY, μπορείτε να πετύχετε όποιο look θέλετε κάθε μέρα! Χρειάζεστε έμπνευση; Η Isabell (Beauty_Benzz) είναι το ιδανικότερο άτομο για εσάς αφού έχει ήδη εμπνεύσει μια μεγάλη κοινότητα στο Tik Tok με τα διαφορετικά και δημιουργικά της looks. Πεταλούδα, Maleficent ή Γυναίκα Βαμπίρ - η Isabell μεταμορφώνεται στους πιο ιδιαίτερους χαρακτήρες. Κι αυτό απεικονίζεται και στη νέα μας συλλογή: Μαζί με την essence, η Isabell δημιούργησε προϊόντα που κάνουν τα πάντα να είναι πιθανά!  Δραματικά στιλ στα μάτια, ζουμερά χείλη και χρήσιμα εργαλεία ομορφιάς  - τα πιο μοναδικά στιλ μακιγιάζ είναι εγγυημένα. Το μότο είναι: Γίνε αυτό που θέλεις να είσαι!          

 

Η συλλεκτική συλλογή της essence everyday is a MYSTERY είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τον Νοέμβρη 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

essence x Beauty Benzz everyday is a MYSTERY eyeshadow & eyeliner palette

Δεν θα μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω σας: με την essence x Beauty Benzz everyday is a MYSTERY παλέτα σκιών και eyeliner τα εντυπωσιακά look είναι δεδομένα. Η παλέτα περιέχει 12 διαφορετικές αποχρώσεις – από ματ μέχρι αστραφτερές και λαμπερές. Τι την κάνει όμως τόσο ξεχωριστή; Το ότι διαθέτει και 3 αποχρώσεις για eyeliner που ενεργοποιούνται με το νερό. Απλώς βρέξτε το βουρτσάκι του eyeliner που περιλαμβάνεται στη συσκευασία και εφαρμόστε την κόκκινη, την πράσινη και την μαύρη απόχρωση ως eyeliner. Η ακρίβεια που προσφέρει το πινέλο του eyeliner σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε φανταστικά σχήματα και μοτίβα – Το απόλυτο φαβορί! 

//  01 Who Would You Like To Be Today

Περίπου 11,99*

 

 

essence x Beauty Benzz everyday is a MYSTERY plumping lipgloss

Γεμάτα χείλη; Το essence x Beauty Benzz everyday is a MYSTERY plumping lipgloss μπορεί να το κάνει πραγματικότητα! Έρχεται σε 2 διαφορετικές αποχρώσεις που ενεργοποιούν την κυκλοφορία των χειλιών για να χαρίσουν σαρκώδη χείλη και ένα γεμάτο αποτέλεσμα. Τα gloss περιέχουν, επίσης, θρεπτικό λάδι jojoba και βιταμίνη Ε. Διπλή φροντίδα!

//  01 Dragon, 02 Everyday

Περίπου 3,59*€

 

 

essence x Beauty Benzz everyday is a MYSTERY ph-reacting blush stick!

Το essence x Beauty Benzz everyday is a MYSTERY ph-reacting blush stick είναι σίγουρο ότι θα κάνει την επιδερμίδα σας φρέσκια και λαμπερή! Και μιλώντας για μεταμόρφωση: ως δια μαγείας, η υφή της κρέμας αλλάζει από μωβ σε ροζ κατά την εφαρμογή. Το χρώμα προσαρμόζεται στην ατομική τιμή pH του δέρματος δημιουργώντας μια μοναδική, φυσική εμφάνιση!

// 01 We Need More!

Περίπου 3,79*€

 

 

 

essence x Beauty Benzz  everyday is a MYSTERY makeup sponge

Ποιο είναι το απαραίτητο εργαλείο ομορφιάς; Το essence x Beauty Benzz everyday is a MYSTERY make-up sponge φυσικά! Το μαλακό σφουγγαράκι με το Ombré design είναι ιδανικό για όποια εφαρμογή επιθυμείτε χάρη στο ιδιαίτερο σχήμα του – κρεμώδεις και πουδρένιες υφές μπορούν να εφαρμοστούν και να αναμειχθούν εύκολα στις δυο επίπεδες πλευρές. Είτε πρόκειται για concealer, foundation ή ρουζ, από εδώ και πέρα ισχύει ένας κανόνας: χωρίς το σφουγγαράκι του make-up μου δεν πάω πουθενά! 

// 01 P[B]eauty

Περίπου 3,79*€

 

 

essence x Beauty Benzz everyday is a MYSTERY hair band

 Όχι άλλες τρίχες στο πρόσωπό σας κατά τη διάρκεια της ρουτίνας ομορφιάς σας – χάρη στο essence x Beauty Benzz everyday is a MYSTERY hair band! Η εύκαμπτη, ελαστική κορδέλα για τα μαλλιά πιάνει σταθερά τα μαλλιά χωρίς να τα τραβάει και έρχεται σε ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλες. Επιπλέον: η αφράτη κορδέλα για τα μαλλιά πλένεται – οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν σας λερωθεί από το μακιγιάζ. Τέλος, η μωβ κορδέλα για τα μαλλιά έχει τα πιο χαριτωμένα παστέλ πράσινα φτερωτά αυτιά, για να έχετε την πιο cool εμφάνιση ήδη από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα αρχίσετε να εφαρμόζετε το μακιγιάζ σας. 

// 01 Hallöchen Popöchen!

Περίπου 3,79*

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
8 / position1: 924 / position2: 1138
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb