ENTERTAINMENT

Τέιλορ Σουίφτ: Η τραγουδίστρια «σάρωσε» στα MTV 2022

Απέσπασε τέσσερα βραβεία

Δημοσίευση ΝΟE 14, 2022
Τέιλορ Σουίφτ: Η τραγουδίστρια «σάρωσε» στα MTV 2022

H Αμερικανίδα τραγουδίστρια κέρδισε το βραβείο του καλύτερου καλλιτέχνη, του καλύτερου ποπ καλλιτέχνη, του καλύτερου βίντεο και του καλύτερου βίντεο μεγάλου μήκους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τέιλορ Σουίφτ στέφθηκε βασίλισσα των φετινών βραβείων MTV, αποσπώντας τέσσερα βραβεία.

Σε μία λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, η Αμερικανιδα τραγουδίστρια θριάμβευσε στα EMAs, κερδίζοντας το βραβείο του καλύτερου καλλιτέχνη, του καλύτερου βίντεο, του καλύτερου ποπ καλλιτέχνη και του καλύτερου βίντεο μεγάλου μήκους με το «All Too Well: The Short Film».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MTV EMA (@mtvema)

«Ένιωσα ότι έμαθα τόσα πολλά για τον τρόπο με τον οποίο η δημιουργία ταινιών μπορεί να αποτελέσει φυσική προέκταση της αφήγησής μου» δήλωσε η τραγουδίστρια παραλαμβάνοντας το βραβείο για το Καλύτερο Βίντεο Μεγάλου Μήκους.

Φέτος, τις περισσότερες υποψηφιότητες για τα MTV EMA 2022 είχε ο Χάρι Στάιλς, ο οποίος συγκέντρωσε 7 υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και οι σημαντικές κατηγορίες του Καλύτερου Καλλιτέχνη και του Καλύτερου Τραγουδιού. Αμέσως μετά τις περισσότερες υποψηφιότητες συγκέντρωσε η Τέιλορ Σούιφτ, η οποία είχε 6 υποψηφιότητες σε σημαντικές κατηγορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πέραν της Σουίφτ στα βραβεία πρωταγωνίστησε και η Νίκι Μινάζ, η οποία ανακηρύχθηκε, η δεύτερη «μεγάλη» νικήτρια της βραδιάς, αφού κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Hip-Hop και Καλύτερου Τραγουδιού.

Ανάμεσα στους σταρ που «ταρακούνησαν» την αρένα ήταν ο Ντέβιντ Γκέντα, η Ρίτα Όρα, οι Muse, αλλά και οι φετινοί νικητές της Eurovision, Kalush Orchestra, το ουκρανικό ραπ συγκρότημα, οι οποίοι ερμήνευσαν το νικητήριο τραγούδι τους και έστειλαν ένα μήνυμα για στήριξη στην Ουκρανία.

Τέλος το φετινό MTV EMA Generation Change απέσπασαν τρεις ακτιβιστριες από την Ουκρανία, οι οποίες μεταξύ άλλων βρίσκουν στέγη σε πρόσφυγες και βοηθούν οικογένειες με παιδιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MTV EMA (@mtvema)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 92 / position2: 2901
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb