ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Zώδια του μήνα: Νοέμβριος

Τι θα μας φέρει ο νέος μήνας;
AstroGirl
Δημοσίευση ΝΟE 01, 2022
Zώδια του μήνα: Νοέμβριος
Photo by Olena Bohovyk

Tι μας περιμένει το νέο μήνα, τι μας επιφυλάσσουν τα ζώδια για το Νοέμβριο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Οι βλέψεις σας για δέσμευση με τον άνθρωπο που σας έχει κεντρίσει τον τελευταίο καιρό την προσοχή, είναι υπερβολικές και θα σας απογοητεύσουν σύντομα. Τα θέματα του δούναι και λαβείν είναι επίσης πιο εμφανή αυτό το μήνα, ειδικά εκείνα που αφορούν την ικανότητά σας να συμβιβάζεστε με άλλους, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Δουλεύετε υπερβολικά με τον εαυτό σας ή αγνοείτε όσα νιώθετε βάζοντας τα κάτω από το χαλί; Αυτή η εποχή των εκλείψεων θα φέρει μεταμορφωτικά νέα ξεκινήματα στον τομέα των σχέσεών σας και πιθανότατα θα επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με τους άλλους. Έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας ενώ βρίσκεστε σε μια συγκεκριμένη σχέση;Ο τρόπος που ξεκουράζεστε και επαναφορτίζετε την ενέργειά σας είναι σημαντικός και δεν πρέπει να τον αγνοείτε! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεδομένης της έλξης που συμβαίνει μέσω του πέμπτου οίκου της δημιουργικότητας, του ρομαντισμού και της έκφρασης του εαυτού σας, πολλοί από εσάς θα ασχοληθείτε με την αισθητική του πρότζεκτ σας, ενώ άλλοι θα επανέλθετε σε συζητήσεις γύρω από μια σχέση που έμεινε στη μέση. Σας παρουσιάζεται μια άλλη ευκαιρία να επικοινωνήσετε, να οργανώσετε και/ή να επαναπροσδιορίσετε τις ενέργειες που περιβάλλουν την αίσθηση ασφάλειας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αφήνετε τίποτα έτσι εύκολα και  απλά στην τύχη του… δεν θα ολοκληρωθεί όπως το θέλετε! Πολλοί από εσάς θα μπορούσατε να έχετε μια αλλαγή σκηνικού σε σχέση με ένα δημιουργικό εγχείρημα. Θα θέλετε να στρέψετε την ενέργειά σας προς τα εσας. Η έκλειψη της νέας Σελήνης θα ταρακουνήσει τα συναισθηματικά σας θεμέλια, ειδικά όταν αφορά οικονομικά θέματα και τη σταθερότητα του εσωτερικού σας κόσμου.

ΛΕΩΝ

Μια επαγγελματική πρόταση που θα μπορούσε να σας στείλει σε κάθε σημείο του κόσμου, ίσως δεν είναι κατάλληλη για εσάς σε αυτή την περίοδο. Μπορεί να θέλετε να εξασκηθείτε, να κάνετε γυμναστική ή δίαιτα. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να βρει το μονοπάτι του. Αν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια, συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα νέο χόμπι θα σας φέρει νέες γνωριμίες. Ξεσκονίστε τις ξένες γλώσσες σας γιατί θα σας βοηθήσουν να επικοινωνείτε με ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες. Πείτε ναι σε οποιαδήποτε πρόταση που έχει να κάνει με ταξίδια, με νέες επαφές και νέους ορίζοντες. 

ΖΥΓΟΣ

Ερχεται απροσδόκητο καλό έσοδο, δηλαδή μια απρόσμενη προσθήκη στο τραπεζικό σας λογαριασμό! Στον απολογισμό θα αποφασίσετε αν θέλετε να ψάχνετε διαρκώς ή να αφήσετε τον έρωτα να δοκιμάσει την τύχη του σε εσάς.  Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σας που θα επηρεάσουν τα νευράκια σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πηγή συζητήσεων και κουτσομπολιών θα γίνει το ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον. Σε αυτό ευθύνεστε εσείς που έχετε κάνει την προσωπική σας ζωή βορά σε όλους. Πρέπει να ενεργοποιήσετε τη διαίσθησή σας και θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα! Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα θα ηρεμήσουν τα νεύρα σας. Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το παν είναι να έρθετε σε συναισθηματική αρμονία προκαλώντας ισορροπία και γαλήνη εσωτερικά. Οι αδέσμευτοι πρέπει να βγουν από την απομόνωσή τους και να φορτίσουν τις κοινωνικές τους μπαταρίες. Κανένα ταίρι δεν θα σας βρει στο σπίτι. Μην έχετε βλέψεις για αδιάφορα ή μη διαθέσιμα άτομα, γιατί θα πληγωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε ότι η σχέση σας δεν έχει περιθώρια εξέλιξης. Θέλετε να προχωρήσετε αλλά εμποδίζεστε, επειδή ο ένας από τους δύο αρνείται να ωριμάσει. Ίσως προβάλλονται αντιρρήσεις για τη σχέση σας από οικογενειακούς κύκλους ή υπάρχει οικονομική στενότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καριέρα και τα οικονομικά θα σας φέρουν πονοκέφαλο αλλά είναι κατάλληλη στιγμή για να μην αποφασίσετε λάθος πράγματα, να μη ξοδέψετε ούτε να παρασυρθείτε.Οι προσωπικές σας φιλοδοξίες και οι στόχοι της καριέρας σας σταματούν να σας απασχολούν και απολαμβάνετε επιτέλους το μήνα με σταθερότητα, χρήματα στην τσέπη και νέες γνωριμίες.

ΙΧΘΕΙΣ
Το παίζετε δύσκολοι αυτήν την εποχή…αλλά δεν είναι και η καλύτερη συμπεριφορά,  για να σας δώσει περισσότερη σημασία το άτομο που σας ενδιαφέρει.Κρατήστε τις αποστάσεις με συγκεκριμένα πρόσωπα και μην μπερδεύετε την προσωπική σας ζωή με την επαγγελματική. Φυσικά να είστε επιφυλακτικοί σε κάθε επαγγελματική πρόταση και να μην ενθουσιαστείτε ακόμη! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
9 / position1: 27 / position2: 2353
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb