ΜΟΔΑ

Αυτά τα fashion trends θα κάνουν θραύση το 2023 (και μπορείς να τα ψωνίσεις τώρα)

Δες ποια είναι και αγόρασέ τα!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Αυτά τα fashion trends θα κάνουν θραύση το 2023 (και μπορείς να τα ψωνίσεις τώρα)

Mετά από μια σειρά επιδείξεων πασαρέλας, μπορούμε να πούμε ότι έχουμε μια καλή γνώση για τις επόμενες μεγάλες τάσεις της μόδας τους πρώτους μήνες του 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δες παρακάτω τις καλύτερες τάσεις της μόδας για το 2023 από τις πασαρέλες. Στη συνέχεια, αγόρασε αυτά που σε αντιπροσωπεύουν για να είσαι η πρώτη που θα τα φορέσει όταν έρθει η ώρα!

Baggy jeans

Τα πάααρα πολύ φαρδιά παντελόνια επιστρέφουν. Πες αντίο σε αυτά τα θεόστενα τζιν. Σύμφωνα με τους Bottega Veneta, Tibi και άλλους σχεδιαστές, δεν θα τα χρειαστείς για πολύ καιρό.

Supersized blazers

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα υπερμεγέθη σακάκια τα λατρεύουμε και το 2023 γίνονται πιο μεγάλα και στιλάτα από ποτέ. Το έδειξαν με τις πασαρέλες τους οι οίκοι Luar και Coach. Είτε με απλό τζιν, είτε με καλοραμμένο παντελόνι, θα αναδείξει στα σίγουρα την εμφάνισή σου!

Maxi φουστες

Δεν εξαφανίζονται τα μίνι, αλλά οι πασαρέλες από εταιρείες όπως η Altuzarra και η Tory Burch έδειξαν ότι οι μάξι φούστες που φτάνουν το πάτωμα θα είναι παντού την ερχόμενη άνοιξη. Και ευτυχώς, αυτή είναι μια εμφάνιση που μπορείς να φορέσεις και για το φθινόπωρο.

Bubble Trouble

Οι όγκοι και τα φουσκωμένα σημεία είναι απόλυτα hot για την προσεχή σεζόν. Οι οίκοι οι Khaite, Ulla Johnson και Proenza Schouler το απέδειξαν περίτρανα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
8 / position1: 500 / position2: 871
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb