ENTERTAINMENT

Όλες οι φορές που διάσημοι ντύθηκαν όπως άλλοι διάσημοι

Η νύχτα του Halloween είναι πάντοτε η αφορμή!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Όλες οι φορές που διάσημοι ντύθηκαν όπως άλλοι διάσημοι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Halloween είναι η απόλυτη βραδιά μεταμφίεσης και για πολλά διάσημα πρόσωπα, μια τρομακτική μεταμφίεση δεν αρκεί.

Αντ 'αυτού, επιλέγουν να ξεχωρίσουν ντυμένοι ως άλλες διασημότητες, για τις νυχτερινές εορταστικές εκδηλώσεις στις 31 Οκτωβρίου. Συγκεντρώσαμε μερικε΄ς από τις πιο κορυφαίες μεταμφιέσεις τους!

Demi Lovato ως Selena

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία της στο Snapchat αναβιώνοντας το εμβληματικό look της αείμνηστης τραγουδίστριας για το Halloween, το 2017. Μήπως είναι και μια ευκαιρία τώρα να κάνει φράντζα η Demi;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Karlie Kross ως Marilyn Monroe

Το μοντέλο και επιχειρηματίας φόρεσε το κλασικό λευκό φόρεμα της Marilyn Monroe και κατακόκκινο κραγιόν, με έμπνευση από την ταινία της αείμνηστης στάρλετ, The Seven Year Itch.

Kylie Jenner ως Christina Aguilera

Οι θαυμαστές ξετρελάθηκαν όταν η Kylie Jenner έκανε αναπαράσταση της στολής της Christina Aguilera από το βίντεοκλιπ του "Dirrty" το 2016.

Kaia Gerber ως Joan Jett

Το νεαρό μοντέλο φαινόταν αρκετά chic & rock με αυτό το κοστούμι, το οποίο φόρεσε για το Halloween του 2018, για να αποτίσει φόρο τιμής στο χαρακτηριστικό look της  Joan Jett, για τη δεκαετία του '70.

Jessica Biel ως Justin Timberlake

Η Jessica Biel συμμετείχε στο αποκριάτικο πάρτι Casamigos του 2019 στο Μπέβερλι Χιλς ντυμένη όπως ο σύζυγός της την περίοδο των NSYNC ( με τον αληθινό JT δίπλα της, ντυμένο σαν το μικρόφωνό της)!

Neil Patrick Harris  & David Burtka ως δίδυμες Olsen

Ο Neil Patrick Harris και ο σύζυγός του David Burtka κυριολεκτικά τα έσπασαν με τις στολές  Mary-Kate και Ashley Olsen το 2019. Από τα υπερμεγέθη μαύρα ρούχα και τα τσιγάρα στο χέρι μέχρι τα «ρουφηγμένα» πρόσωπά τους, ήταν όλα τέλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
12 / position1: 320 / position2: 723
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb