MAKEUP

Δες το αναπάντεχο mascara trend που κάνει TikTok χαμό

Ακόμα ένα trend που δεν περιμέναμε να δούμε, έχει γίνει viral στο TikTok.
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Δες το αναπάντεχο mascara trend που κάνει TikTok χαμό
@monika.milller

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως όλα τα τελευταία makeup trends, εμφανίστηκε κι αυτό, στη γνωστή πλέον πλατφόρμα. Ειδικότερα η Gen Z, λατρεύει το TikTok και τις τάσεις που δημιουργούνται. Κάθε μέρα, βλέπουμε και κάτι νέο. Από makeup tips, μέχρι περίεργα τρικς, χρώματα μαλλιών και ο,τι μπορείς να φανταστείς. 

Το anti- mascara movement

Πρόσφατα, είδαμε να γίνεται viral το anti-mascara movement. Το #antimascara hashtag, έχει εκατομμύρια views. Παραδόξως, η τάση δεν είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά της. Δεν πρόκειται για κορίτσια που σταματάνε να χρησιμοποιούν mascara, αλλά την χρησιμοποιούν με διαφορετικούς τρόπους.

@makeupbysamanthaharvey Trying the anti mascara trend! This was the fastest, easiest & coolest look ever !! I'm obsesedddd IB @divinamuse #antimascara #darkmakeup #creativemakeup #makeuphack #makeupart #mascarahack #fyp ♬ Feel Good Inc x Fellas In Paris - Jason

Ποιοί είναι αυτοί οι τρόποι; Οτιδήποτε διαφορετικό εκτός από την κλασική χρήση της. Οι TikTokers, την χρησιμοποιούν ως eyeliner, μολύβι, σκιά και γενικότερα προτιμούν να την απλώνουν στα βλέβαρα.

@lenkalul anti mascara eyes ad using Eyeko black magic cocoa edit eyeliner from my @boxycharm 🏼 ib @divinamuse #boxycharm #boxycharmpartner #makeup ♬ original sound - EX7STENCE™

Στην συνέχεια, παίρνουν το πινέλο τους και την απλώνουν με τον τρόπο που θέλουν. Αν θέλεις να το δοκιμάσεις, δεν έχει παρά να δεις τα videos και να εμπνευστείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Makeup Πριν 80 εβδομάδες
Hailey Bieber: Το έξυπνο τρικ της για να βάζεις makeup
Ένα παλιό καλό κόλπο που ίσως είχες ξεχάσει.
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb