ENTERTAINMENT

Game of Thrones: Συγκλονίζει η «Αρια Σταρκ» της σειράς

«Ο πατέρας μου με κακοποιούσε από τα 8 μου»

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 28, 2022
Game of Thrones: Συγκλονίζει η «Αρια Σταρκ» της σειράς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μέισι Γουίλιαμς (Maisie Williams), η οποία έγινε γνωστή από τον ρόλο της «Άρια Σταρκ» στο Game of Thrones, προχώρησε σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής.

Η ηθοποιός του «Game of Thrones» μίλησε στο podcast «Diary of a CEO» για την κακοποίηση που βίωσε ως παιδί από τον πατέρα της από την τρυφερή ηλικία των 8 ετών. Μάλιστα, τόνισε ότι όλη αυτή η κατάσταση της κατέστρεψε την παιδική της ηλικία, δημιουργώντας της πολλά τραύματα.

«Οταν ήμουν μικρό παιδί, είχα μια τραυματική σχέση με τον πατέρα μου. Δεν θέλω να μιλήσω πολύ γι’ αυτό, γιατί επηρεάζει τα αδέλφια μου και ολόκληρη την οικογένειά μου», είπε αρχικά η Γουίλιαμς.

Συνεχίζοντας, η 25χρονη Βρετανή σημείωσε: «Νομίζω ότι αυτό πραγματικά κατέστρεψε την παιδική μου ηλικία. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δυσκολευόμουν να κοιμηθώ και νομίζω ότι ποτέ δεν συνειδητοποίησα πως πολλά από τα τραυματικά πράγματα που μου συνέβαιναν ήταν λάθος».

Η Γουίλιαμς αναφέρθηκε και στο πώς μια δασκάλα κατάλαβε τα όσα εφιαλτικά βίωνε ως παιδί και εκεί ήταν που ξέσπασε σε δάκρυα.

«Με ρωτούσε αν έφαγα πρωινό και της έλεγα “όχι”. Μετά με ρωτούσε κι άλλα πράγματα και έφτασε να καλέσει τη μαμά μου στο σχολείο και εκείνη ήρθε και με πήρε αμέσως. Ήταν η μόνη φορά που όλες οι πόρτες ξαφνικά άνοιξαν και τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους. Εγώ όμως δεν το καταλάβαινα»

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 442 / position2: 1821
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb