ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που αυτή την εβδομάδα θα χαλαρώσουν (επιτέλους)

Η εποχή της Παρθένου είναι επίσημα πίσω μας
AstroGirl
Τα ζώδια που αυτή την εβδομάδα θα χαλαρώσουν (επιτέλους)
Галина Ласаева for Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εποχή της Παρθένου είναι επίσημα πίσω μας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε επιτέλους να αρχίσετε να στοχεύετε στις σχέσεις, την αρμονία και τη δημιουργική έκφραση καθώς ακολουθεί η πρώτη εβδομάδα της σεζόν του Ζυγού.

Αυτή είναι πιθανώς μια ενέργεια με την οποία έχετε εξοικειωθεί, αφού ο Ερμής στάθηκε ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο στις 9 Σεπτεμβρίου, αλλά το καλό είναι ότι ο πλανήτης της επικοινωνίας θα σταθεί επιτέλους απευθείας αυτή την εβδομάδα και η Αφροδίτη θα ενωθεί με τον Ηλιο στον Ζυγό!

Η ισορροπία και η ισότητα να αποκατασταθούν επίσημα στον κόσμο. Καθώς μπαίνουμε στον Οκτώβριο, ήρθε η ώρα να εστιάσουμε στην κοινωνικοποίηση χωρίς τα δεινά του ανάδρομου Ερμή.

Ζυγός

Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να κοινωνικοποιηθείτε, να ξεκινήσετε νέες σχέσεις και να δώσετε προτεραιότητα σε πράγματα που σας προσφέρουν ευχαρίστηση και πληρότητα. 

Κριός 

Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να στηριχτείτε στις σχέσεις σας, οι οποίες μπορεί να σας φανούν σαν μια διαφορετική ατμόσφαιρα, λαμβάνοντας υπόψη την ανεξάρτητη φύση σας. 

Ταύρος

 Θα δώσετε έμφαση στη σύνδεση, την ισορροπία και την αρμονία, ειδικά όταν πρόκειται για τις καθημερινές σας συνήθειες και ρουτίνες.

Δίδυμοι 

Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να συνεχίσετε οποιαδήποτε πρότζεκτ που έχετε ξεκινήσει ή να συμμετάσχετε σε μια σημαντική συζήτηση με ένα μέλος της οικογένειας.

Παρθένος

Περιμένετε να... φύγει η ομίχλη στις σκέψεις σας, και να πάρει τη θέση της η επιθυμία σας να δράσετε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
1 / position1: 510 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb