ENTERTAINMENT

Ταινίες της εβδομάδας: Μην Ανησυχείς Αγάπη μου και Αντόνιο Μπαντέρας

Μην Ανησυχείς Αγάπη μου - Το Συνδικάτο - Φτερά και Πούπουλα - Broadway - Η Συγκάλυψη - Ο Ντογκτανιάν και οι Τρεις Σωματοφύλακες
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Ταινίες της εβδομάδας: Μην Ανησυχείς Αγάπη μου και Αντόνιο Μπαντέρας
@rottentomatoes.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μην Ανησυχείς Αγάπη μου (Don’t Worry Darling)

της Ολίβια Γουάιλντ. Με τους Φλόρενς Πιου, Χάρι Στάιλς, Ολίβια Γουάιλντ, Κρις Πάιν.

Θρίλερ 2022, ΗΠΑ 123’

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αμερική δεκαετία 1950: Η Άλις (Φλόρενς Πιου) και ο Τζακ (Χάρι Στάιλς) έχουν την τύχη να ζουν σε μία ονειρική κλειστή κοινότητα, που φιλοξενεί τις οικογένειες όσων εργάζονται για ένα πειραματικό και άκρως απόρρητο εγχείρημα. Όσο οι σύζυγοι απασχολούνται με το μυστικό σχέδιο «ανάπτυξης προοδευτικών υλικών», οι γυναίκες περνάνε τον χρόνο τους απολαμβάνοντας μία πολυτελή ζωή χωρίς έγνοιες. Μόνη απαίτηση είναι η διακριτικότητα και η αφοσίωση όλων στο σχέδιο. Όταν η Άλις αντιλαμβάνεται τη νοσηρή φύση της κοινότητας, αρχίζει να απαιτεί εξηγήσεις. Πόσο μακριά είναι διατεθειμένη να φτάσει για να ανακαλύψει τι συμβαίνει σε αυτόν τον παράδεισο;

Το Συνδικάτο (The Enforcer)

του Ρίτσαρμτ Χιούζ. Με τους Αντόνιο Μπαντέρας, Μοτζίν Αρία, Κέιτ Μπόσγουορθ.

Περιπέτεια 2022, ΗΠΑ 91’

Ένας από τους τοπ εκτελεστές στο Μαϊάμι ανακαλύπτει πως η «φαμ φατάλ» αφεντικίνα του εμπλέκεται σε κύκλωμα cybersεx trafficking. Αποφασίζει τότε να ρισκάρει τα πάντα για να σώσει ένα νεαρό κορίτσι που έχει πέσει στα δίκτυα της εγκληματικής οργάνωσης, για την οποία δούλευε και ο ίδιος μέχρι τότε.

Φτερά και Πούπουλα (Feathers)

του Ομάρ Ελ Ζοχάιρι. Με τους Σάμι Μπασούνι, Μοχάμεντ Αμπντ Ελ Χαντί, Φαντί Μινά Φαουζί, Ντεμιάνα Νασάρ.

Κοινωνική 2021, Γαλλία - Αίγυπτος - Ολλανδία - Ελλάδα 115’

Η ζωή μιας οικογένειας αλλάζει ριζικά όταν ο αυταρχικός πατέρας μεταμορφώνεται -κυριολεκτικά- σε κοτόπουλο, μετά από ένα μαγικό τρικ. Ξαφνικά, η μητέρα της οικογένειας καλείται να επαναπροσδιορίσει τον ρόλο της και να αναλάβει τα ηνία.

Broadway

του Χρήστου Μασσαλά. Με τους Ελσα Λεκάκου, Φοίβο Παπαδόπουλο, Στάθη Αποστόλου, Ραφάελ Παπάντ, Σαλίμ Ταλμπί, Χρήστο Πολίτη.

Δραματική 2021, Ελλάδα - Γαλλία - Ρουμανία 97’

Κόντρα στις προειδοποιήσεις της μεγαλοαστικής οικογένειάς της, η Νέλλη πιάνει δουλειά ως χορεύτρια σε ένα στριπτιτζάδικο. Εκεί γνωρίζει τον Μάρκο, έναν χαρισματικό μικροαπατεώνα που την βοηθάει να ξεφύγει από τους μπράβους του πατριού της που την καταδιώκουν. Ο Μάρκος γίνεται προστάτης και εραστής της, και την οδηγεί στο κρησφύγετό του, το Broadway της οδού Πατησίων, ένα εγκαταλελειμμένο συγκρότημα ψυχαγωγίας που έχει καταληφθεί από μια συμμορία πορτοφολάδων. Μαζί τους ζει η Λόλα, μια μαϊμού-καπουτσίνος, και ένας μυστηριώδης άντρας καλυμμένος με αιματοβαμμένους επιδέσμους, που καταζητείται από τα θηρία του υποκόσμου. Η Νέλλη αποφασίζει να μείνει με την ομάδα του Broadway, και για ένα διάστημα τα πράγματα κυλάνε ομαλά στον μικρόκοσμό τους. Αλλά όταν μια μέρα ο Μάρκος συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή, οι δυναμικές της ομάδας αλλάζουν με απροσδόκητες συνέπειες.

Η Συγκάλυψη (The Marco Effect)

του Μάρτιν Ζάντβλιετ. Με τους Ούλριχ Τόμσεν, Ζάκι Γιουσέφ, Σόφι Τορπ.

Αστυνομική 2021, Δανία - Γερμανία - Τσεχία 125’

Όταν ο 14χρονος Μάρκο συλλαμβάνεται για κλοπή διαβατηρίου ενός αγνοούμενου δημόσιου υπαλλήλου, ο ιδιόρρυθμος αστυνόμος Καρλ Μορκ και η ομάδα του προσπαθούν να βρουν την άκρη, σε μία υπόθεση με πολλά ύποπτα στοιχεία. Ο δημόσιος υπάλληλος κατηγορήθηκε για παιδεραστία λίγο πριν εξαφανιστεί και η υπόθεσή του έκλεισε ασυνήθιστα γρήγορα. Ο μόνος που θα μπορούσε να ρίξει φως στην υπόθεση, είναι ο βαριά τραυματισμένος Μάρκο...

Ο Ντογκτανιάν και οι Τρεις Σωματοφύλακες (Dogtanian and the Three Muskehounds)

του Τόνι Γκαρσία.

Animation 2021, Ισπανία 84’

Ο νεαρός Ντογκτανιάν ταξιδεύει στο Παρίσι, όπου βρίσκει τον καλύτερό του φίλο και πιστό ακόλουθο - το ποντικάκι Πιπ - και προσπαθεί να πραγματοποιήσει το όνειρό του: να γίνει ένας από τους βασιλικούς Σκύλους Σωματοφύλακες. Η ιστορία ενός σπουδαίου ήρωα που πολέμησε για την τιμή, την αφοσίωση και την φιλία…και επίσης βρήκε αγάπη. Όλοι για έναν και ένας για όλους! Η ταινία είναι μία νέα έκδοση της κλασικής τηλεοπτικής σειράς κινουμένων σχεδίων του ‘80, εμπνευσμένη από το πιο διάσημο μυθιστόρημα του Αλεξάνδρου Δουμά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
29 / position1: 66 / position2: 202
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb