ΕΞΟΔΟΣ

6 μέρη με καταπληκτικά Βao Bun στην Αθήνα

Αν αγαπάς αυτό το αφράτο κινέζικο ψωμάκι και θες να μάθεις που είναι τα πιο καλοφτιαγμένα στην πόλη μας, τότε είσαι στο σωστό μέρος!
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
6 μέρη με καταπληκτικά Βao Bun στην Αθήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα λένε bao buns ή baozi και είναι κινέζικα αφράτα ψωμάκια γεμιστά με διάφορα υλικά. Είναι φτιαγμένα στον ατμό και διαφέρουν ανάλογα με τι έχουν μέσα. Το σίγουρο είναι ότι αρέσουν σε όλους όσους τα δοκιμάζουν! Ναι, και σε εμάς!

Τα Bao Βuns δεν είναι καινούριο πιάτο στην Αθήνα, υπάρχουν αρκετά χρόνια τώρα και έχουν φανατικούς θαυμαστές. Απλά τώρα, οι άνθρωποι που αγαπούν αυτά τα ψωμάκια είναι πολύ περισσότεροι. Και μιλάνε για αυτά, σε άλλους ανθρώπους και όλο αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ανοίγουν περισσότερα μαγαζιά με Bao Bun στην Αθήνα ή να μαγαζιά να προσθέτουν στο μενού τους αυτό το καταπληκτικό πιάτο!

Thess Bao

Ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη όμως η φήμη του έφτασε γρήγορα και στην Αθήνα. Υπέροχο baο bun με πανσετα, με παναρισμένο κοτόπουλο, με γύρο αλλά και Ceasar's bao με μια σούπερ γευστική σος! Εννοείται θα βάλεις στο τραπέζι σου πολλά διαφορετικά Bao γιατί εδώ υπάρχει πραγματικά μεγάλη ποικιλία!Κάτι που επίσης πρέπει να δοκιμάσεις είναι οι πατάτες με σως φέτας!

Περικλέους 30-32, Σύνταγμα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη thess bao (@thessbao)


Pink Flamingo Dim Sum

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχει την υπογραφή του αγαπημένου μας Βασίλη Καλλίδη και είναι ένα μαγαζί με ένα μενού εμπνευσμένο από τις υπαίθριες αγορές της Μπανγκόκ και του Χονγκόγκ. Είναι από τα πρώτα μαγαζιά στην Αθήνα που ασχολήθηκαν με Bao Bun και είναι μια από τις συχνές επιλογές μας! Bao με ψητή πάπια ή ψητό χοιρινό ή ψητές γαρίδες αλλά και Bao με κρέμα πατισερί που θα σε κάνει να ζήσεις μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία! 

Σκούφου 2-4, Σύνταγμα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pink Flamingo Dim Sum (@pinkflamingo_dimsum)

Tyler's

Με ένα εκπληκτικό branding το Tyler's έγινε πολύ εύκολα talk of the town από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πόρτες του. Φυσικά, το πολύ γευστικό μενού του που έχει αρκετά Bao Buns το κάνανε να παραμένει σταθερά ένα από τα καλύτερα μέρη για Bao Bun στην Αθήνα! Μαζί με τα Bao σου,  δοκίμασε και ένα smash burgers, είναι επίσης ένα από τα πιο δυνατά στην περιοχή! 

Αρχελάου 10, Παγκράτι

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tyler’s (@tylers.bao)

Wagamama

Στο Wagamama πας για πολλά πράγματα! Η πανασιατική γαστρονομική εμπειρία που αγαπάς να ζεις ξανά και ξανά! Το χειμώνα με τα φαντασμαγορικά του Ramen και τα καλοκαίρια με τα κλασσικά και αγαπημένα του πιάτα. Σε αυτά τα πιάτα ήρθε να προστεθεί πρόσφατα και Bao Bun.

Απίθανο ψωμάκι που ξεχωρίζει ακόμα και μόνο του και που μπορείς να το απολαύσεις με κοτόπουλο και όχι μόνο. Αν αγαπάς τα Bao εδώ πρέπει σίγουρα να έρθεις! 

Κασσαβέτη 3, Κηφισιά 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη wagamama (@wagamama_gr)

BAOBAE - Bao Buns & Cocktails

Σε μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές της Αθήνας ένα ακόμα μαγαζί που ξεχωρίζει για τα Bao του! Είναι αυτό εδώ και στον κατάλογο του έχει από exotic bao με πάπια και μάνγκο μέχρι Κορεάτικο κοτόπουλο με μαρμελάδα chilli. Ένα μέρος που θα θες να έρχεσαι ξανά και ξανά! 

Καψάλη 5-7, Κολωνάκι, τηλ: 21 0010 7696

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BAOBAE - Bao Buns & Cocktails (@baobaegr)

Mr. Pug’s Canteen

Είναι με διαφορά ένα από τα καλύτερα μαγαζιά στο Χαλάνδρι για street food. Αφράτα ψωμάκια που είναι μικρά έργα τέχνης και που μέσα τους έχουν προσεγμένα υλικά και διαλεγμένες σάλτσες. Δοκίμασε σίγουρα το bao με τον μπακαλιάρο και μην ξεχάσεις να φας και churros! 

Κατσουλιέρη 6, Χαλάνδρι

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @myfood.zip

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
13 / position1: 657 / position2: 2990
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb