THINK

Η Lizzo είναι αυτό που θέλουμε να βλέπουμε στην τηλεόραση

H ομιλία της Lizzo στα Emmy ήταν η έμπνευση που χρειαζόμασταν αυτή τη στιγμή
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Η Lizzo είναι αυτό που θέλουμε να βλέπουμε στην τηλεόραση
Pink Illustration

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα φετινά βραβεία Emmy, η μουσικός Lizzo, ξέσπασε σε κλάματα λίγο αφότου έλαβε το πρώτο βραβείο της στην κατηγορία Outstanding Competition Show για τη δουλειά της ως παραγωγός και παρουσιάστρια του "Watch Out for the Big Grrrls".

Όταν η Lizzo έλαβε την πρώτη της υποψηφιότητα για τα Βραβεία Emmy για την εκπομπή της Watch Out for the Big Grrrls, δήλωσε ότι «δεν το κάναμε αυτό για τα βραβεία, το κάναμε για τον εαυτό μας». Τώρα, καθώς παίρνει το βραβείο στην κατηγορία Outstanding Competition Show, η μουσικός απολαμβάνει και τα δύο!

«Όταν ήμουν μικρό κορίτσι, το μόνο που ήθελα να δω ήταν εμένα στα μέσα ενημέρωσης. Κάποιος χοντρός σαν εμένα, μαύρος σαν εμένα, όμορφος σαν εμένα», είπε. «Αν μπορούσα να επιστρέψω πίσω και να πω κάτι στη μικρή Lizzo, θα έλεγα ότι «Θα το δεις αυτό το άτομο αλλά, κορίτσι μου, θα πρέπει να είσαι εσύ»

Αναλογιζόμενοι τα γυναίκεια πρότυπα που προβάλλονται καθημερινά στην τηλεόραση, εμείς συμφωνούμε και στέλνουμε μεγάλη αγκαλιά στη Lizzo που κατάφερε να σπάσει τις νόρμες και να διδάξει σε όλες εμάς, τα απλά καθημερινά κορίτσια του κόσμου, ότι το μεγαλύτερο μας όνειρο θα πρέπει να είναι να είμαστε ΕΜΕΙΣ!

Κι αν ακόμα δε σε πείσαμε, μια ματιά στην εκπομπή της Lizzo, όπου ψάχνει για γυναικείες γεμάτες αυτοπεποίθηση για να συμμετάσχουν στην παγκόσμια περιοδεία της...  θα σε πείσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
3 / position1: 881 / position2: 1375
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb