ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα μεγαλύτερα λάθη που κάνεις στις σχέσεις βάσει ζωδίου

Δεν είναι τυχαία τα λάθη που επαναλαμβάνεις στον έρωτα!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Τα μεγαλύτερα λάθη που κάνεις στις σχέσεις βάσει ζωδίου
Pink Illustration

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας το παραδεχτούμε: κανείς μας δεν είναι τέλειος, αλλά σίγουρα θέλουμε να νομίζουμε ότι είμαστε.

Όλοι κάνουμε λάθη στις σχέσεις, και μερικές φορές αυτά τα λάθη μας διδάσκουν πολύτιμα μαθήματα ζωής. Αλλά, μερικές φορές, παγιδευόμαστε σε τοξικά μοτίβα σχέσεων που δεν παρατηρούμε καν πως υπάρχουν. Ο μόνος τρόπος, όμως, για να ξεφύγεις από αυτά τα καλούπια είναι να αντιμετωπίσεις την αλήθεια για να μπορέσεις να τα ξεπεράσεις μια για πάντα.

Εδώ είναι τα μεγαλύτερα λάθη που κάνει στις σχέσεις το κάθε ζώδιο.

Κριός: Έχεις το σύντροφό σου δεδομένο

Οι Κριοί έχουν ηγετικές προσωπικότητες, είναι γνωστό. Αλλά αυτή η μανία τους να είναι αρχηγοί, πολλές φορές υπάρχει και στις σχέσεις. Θυμηθείτε: Ο σύντροφος προχωράει μαζί μας, δε μας ακολουθεί!

Ταύρος: Καταπίνεις τα πάντα

Οι Ταύροι έχουν την κακιά συνήθεια να μην μιλάνε γι' αυτά που νιώθουν και να μη διεκδικούν από τη σχέση αυτά που θέλουν, προκειμένου να διατηρήσουν την ηρεμία και την αρμονία. Αυτό, όμως, συνήθως οδηγεί σε ένα ξαφνικό ξέσπασμα που διαλύει τα πάντα!

Δίδυμος: Μην εγκαταλείπεις πριν το τέλος

Ως γνωστόν, οι Δίδυμοι, δεν μπορούν και πολύ τις δεσμεύσεις. Αυτό συνεπάγεται και την άμεση απομάκρυνσή τους από αυτές. Δηλαδή, εάν είναι κάτι που θέλεις ρε αδερφέ Δίδυμε, μείνε λίγο ακόμα να δεις πως θα πάει. Μην το βάζεις στα πόδια!

Καρκίνος: Μην αφήνεις τον εαυτό σου εκτός

Όταν οι Καρκίνοι κάνουν σχέση με κάποιον, τείνουν να χάνουν κάπως τον εαυτό τους μέσα σε αυτή. Δημιουργείται ένα είδος συνεξάρτησης, όπου τα θέλω και οι ανάγκες του μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Καταλαβαίνεις ότι κάτι τέτοιο δεν πρέπει να συμβαίνει, έτσι;

Λέων: Μην ξεσπάς επάνω στο σύντροφό σου

Είναι εύκολο να βγάζουμε τα νεύρα μας επάνω στον άλλο, κυρίως όταν πρόκειται για τον σύντροφό μας. Αυτό, όμως, καλό είναι να μη γίνεται. Εσύ, Λέοντα, θα ήθελες να ξεσπάει ο άλλος επάνω σου 24/7; Μάλλον, όχι!

Παρθένος: Δεν μπορείς να αλλάξεις κανέναν

Το γενικότερο moto του Παρθένου στη ζωή είναι: "Μπορώ να το φτιάξω!". Αυτό δεν ισχύει, όμως, για τους ανθρώπους και συγκεκριμένα τη σχέση σου. Μπορείς να εκφράσεις αυτά που σε ενοχλούν, αλλά δεν είσαι Μητέρα Τερέζα και δεν μπορείς ούτε να "γιατρέψεις" κάποιον, ούτε βέβαια να αλλάξεις αυτό που είναι!

Ζυγός: Η διπλωματία θα σε φάει

Ο Ζυγός είναι ο διπλωμάτης του ζωδιακού κύκλου κι αυτό είναι γνωστό. Αυτό οδηγεί σε μια παθητική-επιθετική στάση από πλευράς του, σαν να μην τον επηρεάζει τίποτα. Αν αυτό δεν ισχύει, καλό θα ήταν να αρχίσεις να μιλάς και να παίρνεις θέση για τα πράγματα, Ζυγέ.

Σκορπιός: Όλα στα άκρα

Ο Σκορπιός είναι γενικότερα ένα πλάσμα των άκρων. Όταν ο σύντροφός του πάρει θέση για ένα ζήτημα ή εκφέρει διαφορετική γνώμη, ο Σκορπιός αντί να συζητήσει, προτιμά να ξεσπάσει σε έκρηξη που διαλύει τα πάντα στο πέρασμά της. Μάντεψε, Σκορπιέ, εάν θα το αντέξει ο άλλος αυτό για πάνω από 2-3 φορές...

Τοξότης: Να είσαι ειλικρινής με αυτά που νιώθεις

Η ζωή για τους Τοξότες είναι ένα παιχνίδι, μια περιπέτεια. Κι όταν η περιπέτεια τελειώσει, ο Τοξότης βρίσκεται ήδη στην επόμενη πτήση. Δυστυχώς, όμως, Τοξότη αυτό δε μπορεί να γίνεται πάντα και κάποια στιγμή θα πρέπει να κάτσεις και να αντιμετωπίσεις αυτά που νιώθεις, καθώς και να τα επικοινωνήσεις με τον άλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αιγόκερως: Περιμένοντας κάποιον να σε πληγώσει

Η φύσει απαισιοδοξία του Αιγόκερου είναι κάτι που διοχετεύεται συχνά και στις σχέσεις. Μπορεί να είναι λάτρης των σχέσεων και να δουλεύει πολύ γι' αυτές, όμως η γκρίνια, τα νεύρα και η μιζέρια δεν αργούν να φανούν κι αυτό από μόνο του κάνει κακό στη σχέση.

Υδροχόος: Δε χρειάζεται να νικάς πάντα

Ναι, οι Υδροχόοι είναι πολύ έξυπνοι, διεκδικητικοί και η ζωή τους ένα συνεχόμενο battle. Στις σχέσεις, όμως, δεν υπάρχει αυτό, οπότε σταμάτα να μετράς νίκες και απόλαυσε το συναίσθημα.

Ιχθύς: Μη θυσιάζεις τα πάντα για έναν έρωτα

Είναι αρκετά γνωστό ότι οι Ιχθύες είναι ρομαντικοί και κάνουν τα πάντα για τον έρωτα. Κάπου ώπα, όμως, φίλε μου. Μια σχέση είναι για να σε ολοκληρώνει, όχι για να χάνεις κομμάτια σου για να χωράς σε αυτήν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
4 / position1: 451 / position2: 3306
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb