ΜΟΔΑ

Οι γαλλίδες ηθοποιοί που μας δίδαξαν μαθήματα style

Τις λατρεύουμε όλες και υπάρχει λόγος γι` αυτό!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Οι γαλλίδες ηθοποιοί που μας δίδαξαν μαθήματα style
Collage

Είναι γεγονός ότι οι γαλλίδες γυναίκες έχουν ως συνώνυμο την κομψότητα και τη φινέτσα, αφού καταφέρνουν και είναι elegant και stylish όλες τις ώρες και τις μέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι διάσημες ηθοποιοί του παλιού, γαλλικού κινηματογράφου ήταν όλες γυναίκες ξεχωριστής ομορφιάς και το look τους πάντοτε ήταν εμπνευσμένο και επηρέασε πολλές γυναίκες στυλιστικά, ενώ εξακολουθεί να εμπνέει ως και σήμερα.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, μερικές από τις πιο iconic εμφανίσεις των μυθικών celebrities της Γαλλίας, που θα λατρέψεις σίγουρα και θα σε βοηθήσουν να βρεις την στυλιστική σου ταυτότητα.

Catherine Denauve

Η πανέμορφη Catherine υπήρξε μια από τις πιο class γυναίκες της γαλλικής showbiz στα 60's και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να είναι μια ιδιαίτερα κομψή και φινετσάτη κυρία, παρά τα 79 της χρόνια. Τα φορέματα σε Α γραμμή ήταν αυτά που την κολάκευαν περισσότερο και έτσι ήταν από τις πιο συχνές επιλογές της. Σε συνδυασμό με φλατ μοκασίνια ή μπότες πάνω από το γόνατο με καλσόν ή και ψηλές καρό κάλτσες, η Denauve δημιουργούσε ένα υπέροχο και πολύ σικάτο σύνολο. Σήμα κατατεθέν, η αλογοουρά που "καθάριζε" το πρόσωπό της, με όλα ή τα μισά μαλλιά μαζεμένα.

Jane Birkin

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γλυκιά Jane ήταν περισσότερο διάσημη για το χαρακτηριστικό κούρεμα μακρύ ίσιο μαλλί και αυστηρές αφέλειες στο μέτωπο, ενώ η κλασική τσάντα-καλάθι του πικ-νικ ήταν το σήμα κατατεθέν της. Εκτός αυτών, όμως, η Birkin είχε ένα ξεχωριστό φινετσάτο, girlie - ρομαντικό στυλάκι που φοριέται υπέροχα και σήμερα. Μίνι αεράτα φορέματα, ρομαντικά φλοράλ μοτίβα, ψηλόμεσα τζιν με λευκό τοπ, κ.α.

Brigitte Bardot

Η Bebe ήταν η απόλυτα σeξoβόμβα στα νιάτα της. Πλούσιο ξανθό μακρύ μαλλί , σαρκώδη χείλη και χυμώδες κορμί σε συνδυασμό με παιχνιδιάρικο και μοντέρνο για την εποχή εκείνη στυλ που πάντοτε αναδείκνυε το σώμα της.

Anna Karina

Το στυλ της πρωταγωνίστριας των ταινιών Pierrot Le Fou και Une Femme est Une Femme, ήταν λιγότερο σέξυ και περισσότερο σοφιστικέ και φινετσάτο. Αγαπούσε φανερά το κόκκινο χρώμα. Προτιμούσε τα παντελόνια από τα μίνι φορέματα ενώ η κουπ της ήταν ίσια μαλλιά έως τους ώμους με αφέλειες μπροστά και εντελώς δραματικό βάψιμο στα μάτια.

Romy Schneider

Η κομψή Romy με τα καθηλωτικά μάτια είχε υπέροχο σώμα εκτός από όμορφο πρόσωπο. Όλες τις οι επιλογές στο ντύσιμο υπήρξαν φινετσάτες και κολακευτικές για το κορμί της, ενώ κάλλιστα μπορούν να προτιμηθούν και σήμερα. Της άρεσαν πολύ τα λευκά πουκάμισα και τα φουλάρια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
6 / position1: 267 / position2: 1936
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb