ΤΑΞΙΔΙΑ

Τελείωσαν η διακοπές; Κάνε staycation σε ένα από αυτά τα 8 ξενοδοχεία της Αθήνας

Διακοπές στην πόλη μας λοιπόν που έχει αρκετά ξενοδοχεία που μπορούν να σε κάνουν να περάσεις καλά!
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
Τελείωσαν η διακοπές; Κάνε staycation σε ένα από αυτά τα 8 ξενοδοχεία της Αθήνας
@brownacropol / instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τους περισσότερους από εμάς οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν τελειώσει ή τελειώνουν από μέρα σε μέρα. Ο καιρός όμως στην Ελλάδα παραμένει ζεστός και δε μας βοηθάει πολύ. Αυτό το "Καλό Χειμώνα" δε βγαίνει από τα χείλη μας και θέλουμε λίγο ακόμα σουλάτσο και ξεκούραση! Άρα, είναι η εποχή που θα κάνουμε μερικά staycation! 

Τι εννοούμε με τον όρο Staycation; Είναι ουσιαστικά το combo των δύο αγγλικών λέξεων stay και vacation. Δηλαδή διακοπές στην πόλη που μένουμε! 

H παρακάτω λίστα έχει 8 ξενοδοχεία που ξεχωρίζουμε και αγαπάμε να κάνουμε staycation. Για το vibe τους, για τους υπέροχους πρωινούς μπουφέδες τους, για τα άνετα κρεβάτια τους, για τα εστιατόρια τους! 

New Hotel

Μπορεί κάποια στιγμή να έχεις βρεθεί εδώ για το φημισμένο του Brunch ή για τα προσεγμένα πιάτα που έχει το εστιατόριο. Ισως επίσης, να έχεις δει φωτογραφίες με εκείνο το κρεβάτι σε μια γωνιά ενός rooftop bar. Είναι στο NEW Hotel στην Πλάκα και είναι ένα ξενοδοχείο που αξίζει να κάνεις staycation! Η θέα σε συνδυασμό με τις υπέροχες παροχές του ξενοδοχείου, τη γαστρονομία και τη φιλοξενία το κάνουν ένα ξενοδοχείο... προορισμό! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φιλελλήνων 16 & Ναυάρχου Νικοδήμου 1 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @bestfoodpost.s


Brown Acropol

Με ένα από τα πιο ωραία rooftop bar στην Αθήνα και γεμάτο με νοσταλγικά vibes, το Brown Acropol είναι ένα ξενοδοχείο έκπληξη! Τα δωμάτια του έχουν μέσα πικαπ και δίσκους του Γιάννη Πάριου, το χαλί στο εστιατόριο του πρώτου ορόφου το έχεις σίγουρα δει σε διαφημίσεις των 80s και το πολύχρωμο rooftop bar με τα τζακούζι είναι μια δροσερή όαση σε ένα από τα κεντρικά σημεία της πόλης. Στην Πλατεία της Ομόνοιας που πια έχει ένα ολοκαίνουριο πρόσωπο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρέπει να κλείσεις staycation που να περιλαμβάνει και πρωινό, γιατί εδώ θα βρεις έναν από τους πιο πλούσιους μπουφέδες της Αθήνας! 

Πειραιώς 1, Αθήνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brown Acropol (@brownacropol)


The Foundry Suites

Αυτό το μέρος είναι σίγουρο ότι μπορεί να ξεκουράσει την ψυχή και το σώμα, μέσα σε ένα μόλις 24ωρο! Σε ένα υπέροχο κτίριο του 1930 που κατά το παρελθόν λειτουργούσε ως στοιχειοχυτήριο, το Foundry είναι ένα ιδανικό μέρος για staycation! Το rooftop bar εχει όλα όσα θα χρειαστείς. Προσεγμένο φαγητό και cocktails. Τα δωμάτια έχουν τις ανέσεις που το σώμα σου θέλει και οι κοινόχρηστοι χώροι έχουν από βιβλία μέχρι ινσταγκραμικές γωνιές για να ετοιμάσεις και εντυπωσιακό περιεχόμενο για τα social media σου! 

Σαρρή 40, Aθήνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Foundry Suites Athens (@thefoundrysuitesathens)


St George Lycabettus

Αν θες κάτι πιο premium προτείνουμε αυτό εδώ το υπέροχο μέρος! Η θέα στο Λυκαβηττό ίσως από το πιο ωραίο σημείο και με παροχές που είναι ξεχωριστές. Μια ωραία πισίνα για να ευχαριστηθείς κολύμπι. Ένα εστιατόριο που ετοιμάζει καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας λαχταριστά και προσεγμένα πιάτα και δωμάτια που είναι μικρά έργα τέχνης! Ξεκούραστα, άνετα και φωτεινά. 

Κλεομένους 2, Αθήνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη St. George Lycabettus Hotel (@stgeorge_lycabettus_hotel)


Semiramis Hotel 

Φεύγουμε λίγο από το κέντρο της πόλης και πάμε λίγο πιο πάνω. Στην Κηφισιά και σε ένα ξενοδοχείο γεμάτο με χρώμα και χαρά! Μια ξεχωριστή πισίνα σε περιμένει εδώ μαζί με τα πιο playful δωμάτια που έχει αυτή η λίστα. Χρώματα που θα σε κάνουν να νιώσεις χαρά και σίγουρα θα δώσουν ένα boost στη διάθεση σου. Μην ξεχάσεις εδώ να έρθεις με τη φωτογραφική σου, γιατί τα frames είναι υπερβολικά πολλά και σίγουρα δε θα μπορέσεις να αντισταθείς! 

Χαρ. Τρικούπη 48, Κηφισιά

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara 🌟adoro la fotografia (@viscontina16)


Soul Athens

Μια ακόμα πλατεία που έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Η Πλατεία Θεάτρου είναι πια πόλος έλξης νέων ανθρώπων και σε αυτό έχουν συντελέσει και τα καινούρια ξενοδοχεία που άνοιξαν εκεί. Ένα από αυτά που μάλιστα είναι και ιδανικό για staycation είναι το Soul. Nέος κόσμος κρυμμένος στα στιλάτα δωμάτια του και μια tiny ταράτσα που όμως έχει ποτό και θέα που κόβει την ανάσα! 

Θεάτρου 5, Αθήνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Soul hotel Athens (@soulathens)


Fresh Hotel

Φρέσκο όπως λέει και το όνομα του, παρόλο που είναι στην ίδια θέση πολλά χρόνια. Οι ταξιδιώτες το προτιμούν για το σημείο που είναι σούπερ βολικό, το προτιμούμε και εμείς οι κάτοικοι της Αθήνας για τη δροσερή ταράτσα του. Μια ωραία πισινούλα που ερχόμαστε συχνά πυκνά για να βουτάμε μέσα όσο χαλαρώνουμε στο υπέροχο σκηνικό που έχει στηθεί εκεί. Εννοείται έχουμε ήδη κάνει staycation στο Fresh και θα κάνουμε ξανά και ξανά! 

Σοφοκλέους 26, Αθήνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fresh Hotel Athens (@freshhotelathens)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
16 / position1: 479 / position2: 1156
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb