ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Το συγκλονιστικό σπίτι της Normani στο Λος Αντζελες που πρέπει να δεις

Η ανερχόμενη σταρ έβαλε το σπίτι της προς πώληση
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το συγκλονιστικό σπίτι της Normani στο Λος Αντζελες που πρέπει να δεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως διαγωνιζόμενη στο "The X Factor" και μέλος του "Fifth Harmony", ενός από τα κοριτσίστικα γκρουπ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, η Normani πήρε την πρώτη γεύση της φήμης και του πλούτου ως έφηβη.

Από τότε που ακολούθησε σόλο καριέρα κυκλοφόρησε ένα σωρό πιασάρικα ντουέτα με τεράστια αστέρια, συμπεριλαμβανομένου του "Love Lies" με τον Khalid, το οποίο έχει σχεδόν ένα 250 εκατ. προβολές στο YouTube, το "Diamonds" με τη Megan Thee Stallion και το περσινό “Wild Side” με την Cardi B.

Πριν από δύο χρόνια, η τραγουδίστρια του «Motivation» γιόρτασε τη συνεχιζόμενη επαγγελματική της επιτυχία με την αγορά ενός σπιτιού 3 εκατομμυρίων δολαρίων στην περιοχή Sherman Oaks του Λος Άντζελες.

Τώρα, με το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο σόλο άλμπουμ της να βρίσκεται ακόμα στα σκαριά, η ανερχόμενη σταρ έβαλε το σπίτι της προς πώληση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κατοικία ηλικίας μόλις δύο ετών δεν είναι ορατή από το δρόμο - μπορεί κανεις να τη δει, μόνο πίσω από έναν ψηλό τοίχο και ασφαλισμένες πύλες. Μπροστά από μια μικρή μπροστινή αυλή με χλοοτάπητα, υπάρχουν έξι υπνοδωμάτια και έξι μπάνια σε τρεις ορόφους.

Οι χώροι διαβίωσης και διασκέδασης είναι διατεταγμένοι γύρω από μια κομψή σκάλα με γυάλινο κιγκλίδωμα και μια εντυπωσιακή βιτρίνα κάβας γεμάτης κρασιά που στεγάζεται πίσω από γυάλινες επιφάνειες από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Υπάρχουν τζάκια τόσο στο σαλόνι όσο και στο οικογενειακό δωμάτιο, ενώ η κουζίνα είναι διατεταγμένη γύρω από μια ξύλινη νησίδα, με ντουλάπια από ανοιχτό ξύλο, επώνυμα είδη και μαρμάρινους πάγκους.

Οι γυάλινοι τοίχοι οδηγούν την κουζίνα στην πίσω αυλή, η οποία περιβάλλεται από πυκνό τροπικό φύλλωμα. Εκτός από ένα μικρό τύπου χαγιάτι, η αυλή προσφέρει ένα σαλόνι με τζάκι, μια εντοιχισμένη ψησταριά και μια πισίνα και σπα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
6 / position1: 510 / position2: 858
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb