ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

10 φθινοπωρινές decor τάσεις που θα δεις παντού αυτή τη σεζόν

Σύμφωνα με τους πιο ενημερωμένους influencers παγκοσμίως
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
10 φθινοπωρινές decor τάσεις που θα δεις παντού αυτή τη σεζόν
Photo by Charlotte May

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν πρόκειται για την τελευταία λέξη της μόδας και όλες τις νέες τάσεις, τα καταλληλότερα άτομα για να μας διαφωτίσουν είναι πάντοτε οι influencers!

Είναι η δουλειά τους άλλωστε να βρίσκονται στον παλμό των τελευταίων εξελίξεων σε ότι αφορά το στοιχείο του ο καθένας: είτε πρόκειται για κουζίνες και φαγητό, είτε πρόκειται για ρούχα και στη συγκεκριμένη περίπτωση, όταν πρόκειται για σπίτι και διακόσμηση.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα 10 πιο hot φθινοπωρινά trends που αφορούν τη διακόσμηση του σπιτιού σου, δια χειρός των πιο ενημερωμένων instagrammers καιμοριαζόμαστε τις γνώσεις που λάβαμε ... μαζί σου!

Grandmillenial Vibes

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Identité Collective ™️ (@anastasiacasey_)

Η προσαρμογή του ...παλιομοδίτικου στη σύγχρονη εποχή. Κοινώς, τα σχέδια που θυμίζουν το σπίτι της γιαγιάς σου και τα παιδικά σου χρόνια, μπαίνουν  μέσα στο σύγχρονο σπίτι σου δημιουργώντας ένα σύγχρονο...vintage look στους χώρους του σπιτιού σου. Επένδυσε σε patchwork παπλώματα και ριχτάρια καναπέ, floral μαξιλάρια και ιδιαίτερα διακοσμητικά όπως φοντανιέρες ή βάζα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ιδιαίτερες χρωματικές παλέτες

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monica Benavidez (@monicabenavidez)

Στη μόδα φέτος, υπήρξαν πολλές απροσδόκητες χρωματικές παλέτες για την άνοιξη και το καλοκαίρι που πήραν το δρόμο και για τις συλλογές διακόσμησης σπιτιού. Προβλέπουμε, λοιπόν, ότι αυτή η τάση θα συνεχιστεί και την εποχή του φθινοπώρου με χρώματα όπως το κόκκινο, το ροζ και το πράσινο να κάνουν την εμφάνισή τους για όσους αγαπούν το έντονο χρώμα. Όσοι είναι προτιμούν τοα ουδέτερα, θα δουν πιθανότατα πολλές αποχρώσεις ελιάς, καραμέλας, απαλού μπλε και γκρι στα καταστήματα.

Αποξηραμένα λουλούδια και πράσινο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brexton Cole Interiors (@brextoncoleinteriors)

Λατρεύουμε τα ξερά κλαδιά pampas, το αποξηραμένο σιτάρι, τα αποξηραμένα λουλούδια και τα όμορφα ψηλά κλαδιά με χρυσά φύλλα. Ο στόχος, λοιπόν, για αυτό το φθινόπωρο είναι να βάλεις ψηλά κλαδιά με φύλλα ή λουλούδια σε σκουρόχρωμα, ιδιαίτερα, κεραμικά δοχεία και βάζα.

Ξύλο και έντονες υφές

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mallory Fletchall | Reserve Home (@reserve_home)

Μερικές φθινοπωρινές τάσεις που περιμένουμε να δούμε παντού περιλαμβάνουν πολύ σκούρα ξύλινα έπιπλα με έμφαση σε κομμάτια αντίκες ή αντίκες με χαρακτήρα, βαθύ καφέ και πράσινα σε βελούδινα και κομψά υφάσματα και χρώμιο που ξεπερνά τον ορείχαλκο ως το βασικό μέταλλο φινίρισμα για έπιπλα, φωτιστικά και διακοσμητικά αντικείμενα όπως κηροπήγια.

Έντονα χρώματα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lowe | Hot Sunday Home ✨ (@hotsundayhome)

Όλοι αγαπούν τα έντονα χρώματα και τους τόνους τους ζεστούς μήνες, αλλά οι ένονες και σκούρες αποχρώσεις είναι ταιριαστές και το φθινόπωρο. Επίσης, το boho style στο σύνολό του θα είναι λίγο λιγότερο διαδεδομένο για το φθινόπωρο. Φαίνεται ότι οι άνθρωποι κλίνουν πραγματικά στα επιβλητικά καφέ, τα πλούσια merlot, ακόμη και τα βαθιά γαλαζοπράσινα χρώματα για το χώρο τους, αυτή τη σεζόν.

Μαύρα στοιχεία

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ana Isaza Carpio (@modernhousevibes)

Τα μαύρα ξύλινα στοιχεία επιστρέφουν δυναμικά με πολλά statement έπιπλα και μαύρα ματ φωτιστικά στο μπάνιο.

Στοιχεία στο χρώμα του κρασιού

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lidia Salazar (@everyday_home)

Περιμένουμε να δούμε την επιστροφή των χρωμάτων του κρασιού αυτό το φθινόπωρο, ειδικά σε υφάσματα, όπως τραπεζομάντηλα, μαξιλάρια και κουβέρτες. Τα vintage υφάσματα θα είναι επίσης in αυτό το φθινόπωρο επίσης στις αποχρώσεις κρασιού. Τα "ξεπερασμένα" έπιπλα έχουν μπει ακόμα στα σχέδια του 2022 (σκέψου λιγότερο κομψά και πιο ... αντίκες θησαυρούς)

Ταπετσαρίες & ιδιαίτερα δωμάτια

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tanika| Lover Of Life 🦋 (@tanika_nyclifestyle)

Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τολμηρές φλοράλ ταπετσαρίες και μοντέρνα μοτίβα, καθώς και οροφές καλυμμένες με ταπετσαρία και θεματικά μονόχρωμα δωμάτια. Επίσης, αρκετοί είναι αυτοί που τολμούν να βάψουν ολόκληρο το δωμάτιο, συμπεριλαμβανομένης της οροφής, ένα χρώμα!

Αποχρώσεις του καφέ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tricia Runkel (@triciarunkel)

Οι αποχρώσεις του καφέ θα έχουν την τιμητική τους αυτό το φθινόπωρο. Τα καφέ προσθέτουν αμέσως μια χαλαρωτική ζεστασιά σε κάθε χώρο και μπορούν να χρησιμεύσουν ως ουδέτερο χρώμα που συνδυάζεται με οποιαδήποτε παλέτα. Είναι το τέλειο cozy στοιχείο για το φθινόπωρο!

Το μπλε του κοβαλτίου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dominique Gebru | home + lifestyle 🇪🇹 (@dommdotcom)

Μια τάση που ανυπομονούμε να δούμε αυτό το φθινόπωρο. Εάν είσαι από τους τολμηρούς, μπορείς να δοκιμάσεις το full-room βάψιμο σε αυτό το χρώμα. Εναλλακτικά, πρόσθεσε μικρά στοιχεία, όπως μαξιλάρια, χαλιά, ριχτάρια ή κεραμικά διακοσμητικά στο βαθύ, υπέροχο cobalt blue και κάνε τη διαφορά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
12 / position1: 418 / position2: 2955
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb