BED TALK

Αυτές είναι οι πιο ερωτογενείς ζώνες

5 μέρη στο κορμί του συντρόφου σου που όταν τα αγγίζεις παίρνουν ...φωτιά!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Αυτές είναι οι πιο ερωτογενείς ζώνες
Unsplash

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να παρακάμψεις τα «βαρετά» μέρη του σώματος και να εστιάσεις στα ... γλυκά σημεία του συντρόφου σου στις προσωπικές σας στιγμές.

Υπάρχει όμως κι ένας πολύ καλός λόγος για τον οποίο δεν πρέπει: Η εξερεύνηση του σώματος του συντρόφου σου και η επαφή με απροσδόκητες ερωτογενείς ζώνες μπορούν να φέρουν πραγματικά ...κορυφαίες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή, λέει η Kate McCombs, M.P.H., σεξολόγος με έδρα τη Νέα Υόρκη και ιδρύτρια του Sex. Geekdom.

Θέλεις να ανακαλύψεις τις ανεξερεύνητες ερωτογενείς ζώνες του συντρόφου σου; Ρώτησέ τον απλά «Τι θα σε ικανοποιούσε;» προτείνει η McCombs. (Αυτή είναι επίσης μια υπέροχη ερώτηση που πρέπει να κάνεις κι εσύ στον εαυτό σου...). Εκτός, από αυτή την ερώτηση όμως, μπορείς να διαβάσεις παρακάτω και να μάθεις μερικές από τις πιο κοιές ερωτογενεί ζώνες των ανθρώπων, που όμως συχνά δε γνωρίζουμε ή τείνουμε να αγνοούμε ...

Το εσωτερικό του καρπού

Επειδή δεν έχουμε συνηθίσει να μας αγγίζουν εκεί, ο καρπός -ειδικά το εσωτερικό του καρπού - μπορεί να αποδειχθεί ένα αρκετά συναρπαστικό σημείο. "Έχει πολλές νευρικές απολήξεις", λέει η McCombs. Άγγιξε απαλά στην αρχή, επιτρέποντας στον σύντροφό σου να αντιληφθεί το γεγονός ότι τον αγγίζεις αισθησιακά. Έπειτα, ένα eye contact μερικών δευτερολέπτων θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση και θα κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα πιο οικεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λαιμός-Σβέρκο

Αν και μερικοί άνθρωποι μπορεί να ανατριχιάζουν όταν τους αγγίζουν στο λαιμό, τα φιλιά στο λαιμό είναι σχεδόν πάντα διεγερτικά, λέει η McCombs. Μάλιστα, οι γυναίκες κατέταξαν το σημείο του λαιμού πάνω από το στήθος και τις θηλές στις ερωτογενείς ζώνες, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Cortex. "Είναι ένα τόσο σέξι γιατί η περιοχή είναι αρκετά ευαίσθητη", λέει η McCombs. Προτείνεται να ξεκινήσεις από τα πλαϊνά του λαιμού, φιλώντας ή χαϊδεύοντας απαλά αυτό το σημείο.

Πίσω από το γόνατο

Γιατί το μαλακό σημείο πίσω από το γόνατο είναι ερωτογενές; «Είναι μια άλλη περιοχή πλούσια σε νεύρα όπου δε μας αγγίζουν συχνά», λέει η McCombs. "Είναι μοναδική αίσθηση, γιατί δεν είναι εκεί που μας αγγίζουν οι φίλοι ή οι συνάδελφοί μας. Το να αγγίζεις το πίσω μέρος των γονάτων και να χαϊδεύεις μέχρι τους μηρούς δημιουργεί έξαψη και σε φέρνει πιο κοντά στο κύριο ... αξιοθέατο." Προσπάθησε να αγγίξεις απαλά τον σύντροφό σου πίσω από τα γόνατα ενώ αυτός στέκεται μπροστά σου. Ή κάνε του μασάζ εκεί, εναλλάσσοντας έντονη πίεση και γαργαλητό.

Ο λοβός του αυτιού

"Το πιο σέξι μέρος του αυτιού είναι ο λοβός", λέει η McCombs. "Αυτή η κίνηση όπου μαζεύεις τα μαλλιά πίσω από το αυτί είναι αρκετά ερωτική." Για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις ερωτικές δυνατότητες των αυτιών, η McCombs προτείνει να γαργαλήσεις αισθησιακά την άκρη του αυτιού του συντρόφου σου με το δάχτυλό σου.

Οι γλουτοί

Μπορεί να νομίζεις ότι είναι άνευ σημασίας αυτό το μέρος, αλλά εάν ρωτήσεις το σύντροφό σου θα σου πει ότι το να τους σφίγγεις, να τους χαϊδεύεις, περνάς απαλά το χέρι σου στο κάτω μέρος τους ή να τους χτυπάς απαλά ...είναι πολύ ανεβαστικό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 482 / position2: 1391
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb