ENTERTAINMENT

Cobra Kai: Όσα ξέρουμε για την επιστροφή του το Σεπτέμβριο

Στο trailer για την πέμπτη σεζόν ο πόλεμος ξεκινά
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Cobra Kai: Όσα ξέρουμε για την επιστροφή του το Σεπτέμβριο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τον νέο κύκλο της σειράς που έρχεται τον Σεπτέμβριο στο Netflix στο νέο τρέιλερ αλλά θα σου πούμε μερικές εξτρα πληροφορίες.

Τα πρώτα πλάνα από τα νέα επεισόδια βρίσκουν τον ξεροκέφαλο Johnny όχι μόνο να έχει χάσει τη θέση του ως αρχηγός dojo, αλλά και στην νέα του δουλειά ως οδηγός οι κριτικές είναι κακές. 

Μετά το αποτέλεσμα του τουρνουά All Valley της σεζόν 4, ο Silver θα επεκτείνει την αυτοκρατορία του Cobra Kai σε μια προσπάθεια να μονοπωλήσει το τοπίο των πολεμικών τεχνών με την προσέγγισή του "No Mercy". Με τον Johnny να αφήνει το καράτε στην άκρη για να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της ζημιάς που έχει προκαλέσει με τον Miguel, ο Daniel θα καλέσει έναν παλιό φίλο για βοήθεια — τον πρώην αντίπαλο Chozen.

Να θυμηθούμε πως στην προηγούμενη σεζόν του «Cobra Kai» ο Μiguel έφυγε για το Μεξικό σε αναζήτηση του πατέρα του, ενώ ο Johnny τον έψαχνε. Η βάση τους, όμως, τους καλεί και πάλι, μιας και έχουν έναν κοινό στόχο. Στο κυνήγι αυτού του στόχου θα έχουμε πολλές εξελίξεις και θα δούμε, μάλιστα, τον John Kreese να επιστρέφει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λοιπόν, όπως μπορείτε να δείτε στο πρώτο πλήρες τρέιλερ για την 5η σεζόν του Cobra Kai, ο Johnny και ο Chozen συνεργάζονται φέτος. Είναι το όνειρο ενός οπαδού του Karate Kid που έγινε πραγματικότητα. Μόνο που δεν πολεμούν ενάντια στον Daniel αλλά παρέα. Και όλοι πάνε εναντίον του Terry Silver (Thomas Ian Griffith). 

Ό,τι και να γίνει, οι παραγωγοί του Cobra Kai φροντίζουν απολύτως να μας καθησυχάσουν ότι η επόμενη σεζόν θα αξίζει την αναμονή. «Υπάρχει πολλή παράνοια. Iσως εμφανιστούν κάποια γνωστά πρόσωπα, ίσως όχι. Πάντως θα υπάρχει πολύ καράτε», είπε ο Jon Hurwitz στο Deadline στα βραβεία PGA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 351 / position2: 1096
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb