ENTERTAINMENT

7 διάσημες γυναίκες που γύρισαν πίσω στον πρώην τους

Μια αγάπη δεν τελειώνει με ένα χωρισμό: Στην περίπτωση αυτών των celebrities είναι σίγουρο!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
7 διάσημες γυναίκες που γύρισαν πίσω στον πρώην τους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί ο σοφός λαός να λέει ότι "το ξαναζεσταμένο φαγητό ... δεν τρώγεται", στην περίπτωση αυτών των διάσημων γυναικών όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο!

Εάν νομίζεις ότι και οι κουκλάρες, αυτοδημιούργητες και πάμπλουτες διάσημες γυναίκες δεν έχουν τα ίδια προβλήματα με σένα είσαι γελασμένη. Ακόμα κι αυτά τα θηλυκά έχουν απωθημένα και έρωτες που δε "σβήνουν" έτσι εύκολα.

Για του λόγου το αληθές, ρίξε μια ματιά παρακάτω και τσέκαρε 7 διάσημες που γύρισαν πίσω στον πρώην τους, ανεξάρτητα από το λόγο χωρισμού τους!

Jessica Biel & Justin Timberlake

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2007 όταν αυτή παρευρέθηκε σε ένα πάρτι γενεθλίων που έκανε ο Timberlake για έναν από τους φίλους του, και δεν άργησε να γίνει επίσημος δεσμός. Ωστόσο, τον Μάρτιο του 2011 - τέσσερα χρόνια μετά- ο Timberlake και η Biel αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Οι εκπρόσωποί τους εξέδωσαν μια δήλωση στο People εξηγώντας τον χωρισμό, λέγοντας "...επιβεβαιώνουμε ότι αποφάσισαν αμοιβαία να χωρίσουν. Οι δυο τους παραμένουν φίλοι και συνεχίζουν να έχουν το μέγιστο επίπεδο αγάπης και σεβασμού ο ένας για τον άλλον." Ευτυχώς, ο χωρισμός τους δεν κράτησε για πολύ και τον Δεκέμβριο του 2011, λίγους μήνες μετά δηλαδή, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, ενώ είναι μαζί μέχρι σήμερα, παντρεμένο με 2 παιδιά.

Hailey Baldwin & Justin Bieber

Πέντε χρόνια μετά από μια αμήχανη γνωριμία, ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin πυροδότησαν φήμες για dating το 2014, αλλά μόλις τον Φεβρουάριο του 2016 επιβεβαίωσαν το ειδύλλιό τους... κατά κάποιο τρόπο. Ωστόσο, μέχρι εκείνο το καλοκαίρι, ο Bieber φέρεται να έβγαινε με τη Sofia Richie και αυτός και η Baldwin δεν μιλούσαν για ενάμιση χρόνο. «Περάσαμε μια μεγάλη χρονική περίοδο που δεν ήμασταν φίλοι», είπε στους Times UK τον Μάιο του 2018, λίγο μετά τον οριστικό χωρισμό του Bieber και της Selena Gomez. "Δεν μιλήσαμε για αρκετό χρόνο και υπήρχαν πολλά περίεργα πράγματα. Το έχουμε ξεπεράσει αυτό." Η Baldwin και ο Bieber έγιναν περισσότερο από φίλοι ξανά τον Ιούνιο του 2018 και τα υπόλοιπα είναι γνώστα!

Katy Perry & Orlando Bloom

Μετά τη γνωριμία τους στο after-party των Χρυσών Σφαίρων τον Ιανουάριο του 2016, η σχέση της Katy Perry και του Orlando Bloom άνθισε, αλλά μετά από ένα χρόνο σχέσης, οι εκπρόσωποι του ζευγαριού επιβεβαίωσαν ότι «έπαιρναν το χώρο τους με σεβασμό και αγάπη». Αυτός ο χωρισμός κράτησε μέχρι τον Αύγουστο του 2017, όταν οι δυο τους εθεάθησαν σε μια συναυλία μαζί. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης του Ιουνίου 2020 στο Q στο CBC τον Ιούνιο του 2020, ο Perry μίλησε για το πόσο επώδυνος ήταν ο χωρισμός. "Η καριέρα μου ήταν σε αυτήν την τροχιά που ανέβαινε συνεχώς και μετά είχα αυτή την αλλαγή στη ζωή μου, όχι τόσο σημαντική για τους τριγύρω, αλλά για μένα ήταν σεισμική", είπε για το χωρισμό. «Είχα δώσει τόσα πολλά και κυριολεκτικά με διέλυσε». Το ζευγάρι είναι μαζί μεχρι σήμερα ενώ το 2019 αρραβωνιάστηκε και απέκτησε μια κόρη!

Jennifer Lopez & Ben Affleck

Δε μπορούμε να μιλάμε για επανασυνδέσεις και να μην αναφερθούμε στο ζεύγος όλων των εποχών ...Bennifer! Έχουν μια 20χρονη σχέση που περιλαμβάνει έναν διαλυμένο αρραβώνα, χρόνια χωριστά, γάμους και παιδιά με άλλες διασημότητες, διαζύγια, μια συμφιλίωση το 2021, έναν δεύτερο αρραβώνα και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα γάμο ενός μόλις μήνα! If it's meant to be ...it will be!

P!nk & Carey Hart

Αυτή η ιστορία αγάπης ξεκινά το 2001. Μετά από τέσσερα χρόνια ραντεβού, η Pink έκανε πρόταση γάμου στον ποδηλάτη BMX. Ήταν παντρεμένοι για δύο χρόνια όταν η Pink δημοσίευσε νέα στον ιστότοπό της, γράφοντας: «Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να ξέρετε όλοι είναι ότι η Carey και εγώ αγαπάμε τόσο πολύ ο ένας τον άλλον. Αυτός ο χωρισμός δεν έχει να κάνει με την απάτη, τον θυμό ή τον καβγά. Ξέρω ότι ακούγεται κλισέ, αλλά είμαστε οι καλύτεροι φίλοι και θα συνεχίσουμε να είμαστε.» Το ζευγάρι τα ξαναβρήκε ένα χρόνο αργότερα και είναι μαζί μέχρι σήμερα, ενώ έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

Klhoe Kardashian & Tristan Thompson

Κυριολεκτικά μέρες πριν η Khloé γεννήσει την κόρη τους, True, ο Tristan πιάστηκε να ...καλοπερνάει με μια άλλη γυναίκα. Τα ξαναβρήκαν, αλλά ...ooph! he did it again, αυτή τη φορά με την Jordyn Woods, "κολλητή" της Kylie Jenner. Το 2020, έδειχναν ξανά μαζί, μέχρι που αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο πατέρας του γιου της personal trainer, Maralee Nichols. «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι [ο Tristan] είναι ένας υπέροχος τύπος και ένας υπέροχος μπαμπάς. Απλώς δεν είναι ο σωστός τύπος για μένα», είπε η Khloé στο GMA το 2022.

Elizabeth Taylor & Richard Burton

O Richard Burton και η Elizabeth Taylor υπήρξαν το απόλυτο "it" ζευγάρι του παλιού, καλού Hollywood, τα βλέμματα όλων ήταν πάντα επάνω σε αυτούς τους δύο. Συνοψίζοντας όλο το δράμα: Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα το 1962, χώρισαν με τους συντρόφους τους και παντρεύτηκαν το 1964, πέρασαν μια δεκαετία μαλώνοντας, χώρισαν το 1974, ξαναπαντρεύτηκαν το 1975 και χώρισαν ΞΑΝΑ την ίδια χρονιά. Τα αντιλαμβάνεσαι όλα αυτά;;

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
15 / position1: 379 / position2: 733
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb