ENTERTAINMENT

«Χάρηκα όταν πέθανε η μαμά μου»

Η Jennette McCurdy μίλησε για το βιβλίο της «I’m Glad My Mom Died» και άνοιξε μια πόρτα για συζητήσεις
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
«Χάρηκα όταν πέθανε η μαμά μου»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας στο «Nightline» του ABC για το βιβλίο της «I’m Glad My Mom Died», η Jennette McCurdy αναφέρθηκε στα χρόνια που δούλευε μαζί με την Ariana Grande στη σειρά «Sam & Cat» του Nickelodeon, ένα spin-off του «Victorious» και του «iCarly», η οποία έτυχε να προβάλλεται την εποχή που η τραγουδίστρια της pop γνώριζε επιτυχία με το πρώτο άλμπουμ της, «Yours Truly», του 2013.

Εκατομμύρια νεαροί θεατές τη θαύμασαν για την κωμική της ερμηνεία της Sam, και ήταν περήφανη που η προσοδοφόρα δουλειά της βοηθούσε στη στήριξη της οικογένειάς της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennette McCurdy (@jennettemccurdy)

Η McCurdy ζούσε επίσης υπό τον αυστηρό έλεγχο της μητέρας της, Debra, η οποία επέβλεπε την καριέρα της, καθόριζε τα γεύματά της - τα δείπνα της αποτελούνταν από ψιλοκομμένα κομμάτια λουκάνικα χαμηλών θερμίδων και μαρούλι με λίγο dressing -  για να μείνει αδύνατη και της έκανε ακόμη και ντους!

Η μητέρα της έκανε εξετάσεις υγείας συνεχώς ενώ ξύριζε τα πόδια της κόρης της, όσο η McCurdy παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό ανενημέρωτη σχετικά με τις αλλαγές που βίωνε το σώμα της, στην πιο κρίσιμη ηλικία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η McCurdy έπασχε από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, διατροφικές διαταραχές και άγχος που προκλήθηκε από τη συνεχή προσοχή που λάμβανε ως διασημότητα, αλλά ένιωθε παγιδευμένη στη δουλειά της. Η Debra McCurdy πέθανε το 2013.

Η ηθοποιός έγραψε ένα βιβλίο με την ιστορία της και ενώ ξέρει πως είναι σκληρό, αισθάνεται επίσης ότι περικλείει με ακρίβεια μια ιστορία ενηλικίωσης που είναι ταυτόχρονα, οδυνηρή αλλά και εξαιρετικά αστεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 382 / position2: 3052
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb