7 Beach Bars της Αττικής και πόσο κοστίζει η ξαπλώστρα

Επειδή μπορεί να γύρισες από διακοπές αλλά να θες να συνεχίσεις να πλατσουρίζεις στις θάλασσες!
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
7 Beach Bars της Αττικής και πόσο κοστίζει η ξαπλώστρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι γνωστό ότι όταν τελειώνουν οι διακοπές... έχουμε ακόμα αρκετό καλοκαίρι μπροστά μας! Ναι, θα γυρίσουμε στις δουλειές, θα ξαναμπούμε στη ρουτίνα μας, όμως θα θέλουμε εξορμήσεις σε κοντινές παραλίες!

Αν μένεις στην Αττική η παρακάτω λίστα θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Έχει μερικά από τα αγαπημένα μας beach bars αλλα και τις τιμές με τις παροχές τους. Κάποια έχουν λίγο ακριβές τιμές αλλά και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, άλλα είναι μια χαρά τιμή για ένα μπάνιο στην Αθήνα και μερικά ίσως να είναι από πολύ καλή ευκαιρία μέχρι απλησίαστα ανάλογα το budget που θες να διαθέσεις! 

Holy Spirit Yabanaki Βάρκιζα

Είναι το beach concept του Varkiza Resort στη Βάρκιζα και είναι ένα από τα μέρη που πρωταγωνιστεί στην καλοκαιρινή Αθήνα. Φιλικό με πολύ χαλαρά vibes και αρκετά καλή θάλασσα είναι το μέρος που θα σου δώσει ενέργεια για να συνεχίσεις τη ρουτίνα σου στην πόλη!

Τις καθημερινές η τιμή για μια ομπρέλα και δύο ξαπλώστρες είναι 30€ ενώ τα Σαββατοκύριακα είναι 50€. Όλα αυτά για τις πιο πίσω σειρές, γιατί να θες πρώτη και δεύτερη σειρά ξαπλώστρα τότε υπολόγισε πολλά παραπάνω! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Holy Spirit Beach Bar (@holyspiritbeachbar)

Aegeon Beach Hotel - Σούνιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κολύμπι με θέα τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και σε ένα προσεγμένο beach bar. Μια εμπειρία που σίγουρα αξίζει να ζήσεις αρκετές φορές μέσα στο καλοκαίρι!

Εδώ θα πληρώσεις 40€ τις καθημερινές και 70€ τα Σαββατοκύριακα και με αυτήν την τιμή θα έχεις μία ομπρέλα, δύο ξαπλώστρες και εξασφαλισμένη θέση parking για το αυτοκίνητό σου! Επίσης, καλό είναι πριν έρθεις να κάνεις και μια κράτηση γιατί λόγω του ξενοδοχείου ακριβώς η παραλία γεμίζει γρήγορα! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aegeon Beach Hotel Sounio (@aegeonbeachhotel)

Krabo Βουλιαγμένη

Καινούριο beach bar που έσκασε φέτος το καλοκαίρι και έγινε θέμα αρκετές φορές σε συζητήσεις για τα καλύτερα μαγαζιά στα νότια! Είναι σε έναν απομονωμένο κόλπο στο Καβούρι της Βουλιαγμένης και μπορεί να σου προσφέρει άνεση, χαλάρωση και φυσικά υπέροχες βουτιές στη θάλασσα που σε αυτό το σημείο είναι στα καλύτερα της!

Οι τιμές είναι αρκετά πιο υψηλές σε σχέση με τα αλλά beach bars. Δηλαδή χρειάζεσαι 80€ τις καθημερινές και 130€ τα Σαββατοκύριακα για ένα σετ που έχει ομπρέλα και δύο πολύ άνετες ξαπλώστρες! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη k r a b o (@krabobeach)

Astir Beach

H εμβληματική παραλία της Αττικής στον Αστέρα που έχει φιλοξενήσει κόσμο και κοσμάκη όλα αυτά τα χρόνια! Μια παραλία που είναι πραγματικά όμορφη και σίγουρα προσεγμένη. 

Εδώ τις καθημερινές για το κλασσικό σετ που περιλαμβάνει ομπρέλα και ξαπλώστρα για δύο άτομα, θες 60€ αν είναι καθημερινή ή 100€ για τα Σαββατοκύριακα. Τα παιδιά από 4-12 πληρώνουν 15€ όλες τις ημέρες. Αν έχεις όρεξη να ξοδέψεις χρήματα κάτσε και για φαγητό. Το Astir Beach μπορεί να εγγυηθεί για μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Astir Beach (@astirbeachgr)

Nakal Πόρτο Ράφτη

Το έχουν χαρακτηρίσει ως ένα από τα καλύτερα beach bar στην Αττική και συμφωνούμε απόλυτα! Ένα μέρος που σε προδιαθέτει να περάσεις καλά, να ξεκουραστείς και να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο. 

Σχετικά με τις τιμές θα χρειαστείτε 5€ για το parking και 50€ για ένα σετ ομπρέλα με δύο ξαπλώστρες αν είναι καθημερινή. Τα Σαββατοκύριακα η τιμή για το σετ είναι 80€

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nakal State of Mind (@nakal_stateofmind)

DOT Beach Vibes

Σούπερ άνετα κρεβάτια στρωμένα στην παραλία, μπόλικη σκιά από τις τεράστιες ομπρέλες, ένα μπαρ που έχει όλα τα δροσερά που θα χρειαστείς και ποιοτική εξυπηρέτηση.

Το Dot Beach Vibes στη Βούλα είναι ένα μέρος που θα σε σαγηνεύσει. Το αντίτιμο είναι 40€ για σετ με ομπρέλα και ξαπλώστρες και 7€ για την είσοδο στον χώρο (ή 8,5€ αν πας Σαββατοκύριακο). 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DOT Beach Vibes (@dot.beachvibes)

Coconut

Για τις μέρες που θες να δροσιστείς με μικρότερο budget διαλέξαμε το Coconut που είναι στην παραλία Σχοινιά, στον Μαραθώνα. Ωραία θάλασσα, ωραία tasteful bites μαζί με δροσερά cocktails και ξαπλώστρες για όλους. Η τιμή είναι 15€ τις καθημερινές και 25€ τα Σαββατοκύριακα και περιλαμβάνει: Δύο ξαπλώστρες, ομπρέλα, καφεδάκι και εμφιαλωμένο νερό! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coconut_beachbar (@coconut_beachbar)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
13 / position1: 649 / position2: 3079
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb