ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Ζώδια του μήνα: Αύγουστος

Τι μας περιμένει το νέο μήνα;
AstroGirl
Ζώδια του μήνα: Αύγουστος
Φωτογραφία από Daria Shevtsova: https://www.pexels.com/el-gr/photo/1831236/

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tι μας περιμένει το νέο μήνα, τι μας επιφυλάσσουν τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Η διαίσθησή σας είναι αυτό το διάστημα πηγή καθοδήγησης. Τα καλά πράγματα έρχονται! Ακόμα κι αν σχεδιάζετε κάτι φοβερά ερωτικό, ακόμη κι αν πιστεύετε πως ήρθε η ώρα να αναδειχθείτε, αν δεν έχετε καθαρό πλάνο και κάποιο χρονοδιάγραμμα, δε τα βλέπουμε καλά τα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια απροσδόκητη κατάσταση στην ερωτική σας ζωή θα μπορούσε να σας δελεάσει να κάνεις μια νέα αρχή. Αν από την άλλη είσαι στη φάση "καριέρα, έρωτας και σούσι"  μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μεγάλη δύναμη μέσα σας: Να μάθετε από τον πόνο σας και να αποκτήσετε σοφία από κάθε δύσκολη κατάσταση που περνάτε και να δείτε τη ζωή αλλιώς!

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα άστρα θα πατήσουν πόδι και θα σας βάλουν ξανά στον ίσιο δρόμο, ειδικά αν οι ανόητες ανασφάλειές σου είναι αυτές που σε κρατάνε πίσω. Ξεκαθαρίστε τις υποχρεώσεις σας και προβείτε σε επενδύσεις για το μέλλον, κυρίως εργασιακές και συναισθηματικές. Ετοιμαστείτε να δράσετε και λειτουργήστε προσεκτικά. Μην αφήσετε σημαντικά ζητήματα της ζωής σας σε άλλους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιος έχει παράπονα. Βρείτε τον τρόπο για να διορθώσετε την κακή σας συμπεριφορά και στάση σε ορισμένα θέματα! Σύμφωνοι δεν μπορούν να είναι όλοι ικανοποιημένοι, όμως το παρακάνετε. Στη δουλειά φροντίστε για την επαγγελματική πρόοδό σας, τα οικονομικά σας και να μη σας πάρουν την θέση σε σημαντικά πρότζεκτ. 

ΛΕΩΝ

Τα άστρα ευνοούν τα καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επαγγελματική επιτυχία! Θα ανοίξειτε τα παράθυρα σαν την Άννα Βίσση και θα ξορκίσετε δέκα χρόνια στα καινούργια σας σεντόνια. Ετοιμαστείτε για μια μικρή κρίση στα υπαρξιακά σας, τίποτα σημαντικό, θα περάσει σύντομα. Θα νιώσετε ότι σας καλούν να εκφραστείτε με έντονο και όμορφο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι μέρες αυτού του μήνα, θα δώσουν θετικά γεγονότα στο ζώδιο σας, σε οικονομικά και ερωτικά θέματα. Στην φάση που είστε το φλερτ τονώθηκε ιδιαιτέρως από τα social media σας, που τρελαθήκατε να ανεβάζετε selfies και όσο να'ναι αυτό δίνει πόντους στην κοινωνικοποίηση. Όταν δεν μας παίρνουν τηλέφωνο σημαίνει ότι δεν θέλουν, όταν έχουμε να δουμε καιρό κάποιον είναι επειδή δεν θέλει να μας δει, και τα likes στο Facebook δεν μετρούν. Η πραγματική ζωη ευτυχώς, είναι αναλογική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μη φρικάρετε αλλά είναι πιθανό να προκύψει μια εισοδηματική απώλεια γιατί αποφασίσατε να ρισκάρετε. Ακόμη, εσείς μπορεί να είστε υπομονετικοί αλλά σε καυγάδες παραπαίρνετε φόρα και χρειάζεστε ένα στοπ, σαν αυτά που βάζουμε στις πόρτες για να μην κλείσουν με θόρυβο. 

ΖΥΓΟΣ

Το καλοκαίρι είναι στο peak του και μαζί του φέρνει μια σχεδόν εκπληκτική ματιά στο μέλλον. Ζωή ανέμελη και παιδιάστικη, ό,τι πρέπει για τη διάθεσή σας αλλά προσοχή γιατί τη στιγμή που έχετε παραχαλαρώσει θα εμφανιστούν λογαριασμοί και μισοτελειωμένες υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Αφήστε την γκρίνια κατά μέρους, για ό,τι συμβαίνει φταίτε κι εσείς. Ξέρουμε δα τι τεμπελάκοι είστε όταν δεν σας αρέσει κάτι. Μια νέα εποχή αρχίζει και θα αποχαιρετήσετε μια και καλή το άσχημο παρελθόν ή τις άλυτες καταστάσεις που σας πήγαιναν πίσω.  Είτε αυτό σημαίνει να ανοίξετε την καρδιά σας σε μια ερωτική σχέση είτε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο έργο τέχνης, τώρα είναι η ώρα να τα ”ποντάρετε” όλα στο τραπέζι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλοκαιριάτικα αποφασίσατε να βάλετε πραγματικά σε μια μόνιμη και σωστή τάξη όλη σας την ζωή. Γενική καθαριότητα, ξεκαθαρίσματα, νέα δουλειά, νέο σπίτι, γενικώς μια αναμπουμπούλα. Γίνετε δημιουργικοί με τη διακόσμησή σας αναδιατάσσοντας τα έπιπλα, ανανεώνοντας την τέχνη στους τοίχους σας ή προσθέτοντας μερικά διασκεδαστικά νέα στολίδια στα ράφια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το καλοκαίρι αυτό αν και αργά φέρνει νέες ευκαιρίες, νέες συναντήσεις, νέα ζωή! Ερχεται όλο αυτό και σε πλακώνει σαν κύμα τον Αύγουστο, τότε που πας να βγεις από τη θάλασσα και έρχεται και σε απλώνει σα χταπόδι στην ακροθαλασσιά. Αλλά αν καταλήξετε σε μια διασκεδαστική βραδιά, μην το παρακάνετε, γιατί καμιά φορά ξεχνάτε το μέτρο και μετά κλαίγεστε!

ΙΧΘΕΙΣ

Αντί να γράψετε μια νέα λίστα υποχρεώσεων, σημειώστε τα όνειρά σας ή γράψτε μια λίστα με τις σπουδαιότερες απαιτήσεις της καρδιάς σας για το φθινόπωρο και φροντίστε τα χρήματά να παραμένουν στις τσέπες σας! Ο κυνισμός και η κατάθλιψη μπορεί να μαλακώσουν τώρα, καθώς γίνεστε πιο δεκτικοί σε μια πιο αισιόδοξη άποψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
12 / position1: 111 / position2: 786
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb