SKIN CARE

Αυτό είναι το No. 1 tip αντιγήρανσης και είναι δωρεάν

Κι όμως μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί καν
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτό είναι το No. 1 tip αντιγήρανσης και είναι δωρεάν
@jlobeauty

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχει ένα μυστικό αντιγήρανσης που μπορεί να μη σου περνάει καν από το μυαλό και δεν κοστίζει.

Αν υποψιάζεσαι ότι θα πούμε το νερό, σίγουρα βοηθάει, όπως και η διατροφή. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνες, αυτό που πραγματικά σε βοηθάει να παραμένεις νέα, είναι η άσκηση. Καλά κατάλαβες, η σωματική άσκηση, βοηθά στην γενικότερη υγεία του σώματος και του οργανισμού. 

Σύμφωνα με ερευνητές, η συστηματική άσκηση στην καθημερινότητά μας, μπορεί να καθυστερήσει ακόμα και τη γήρανση του δέρματος. Η απώλεια μυϊκής μάζας, φαίνεται ότι εκτός από την επίδραση του χρόνου, οφείλεται και στην αδράνεια. Επιπλέον, ο μεταβολισμός βελτιώνεται, όπως και η γενικότερη υγεία σου. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 妹妹👸🏼 (@meimei.berryberry)

Τι χρειάζεται να κάνεις

Μη νομίζεις ότι έχει τόσο μεγάλη σημασία ο τρόπος άσκησης, ή ακόμα και ο χρόνος. Αρκεί 10 λεπτά να γυμνάζεσαι την ημέρα, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο νοσημάτων και φθοράς του οργανισμού. Επιπλέον, μην ξεχνάς ότι ως άσκηση θεωρούνται και το περπάτημα, η κολύμβηση και η ποδηλασία. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι το σημαντικότερο είναι η συνέπεια. Δηλαδή, να προσπαθείς να είσαι σε κίνηση καθημερινά. 

Επομένως, εκτός από τις κρέμες και τα ραντεβού στον δερματολόγο, βάλε στην καθημερινότητά σου και την γυμναστική. Έτσι, θα δεις πραγματικά τη διαφορά και μάλιστα, μπορείς απλώς να κάνεις και μόνη σου και χωρίς κανένα κόστος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 90 εβδομάδες
Ρετινόλη: Μπορείς να την χρησιμοποιείς το καλοκαίρι;
Η απορία που μπορεί να έχεις θα σου λυθεί
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Wellness
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb