ENTERTAINMENT

Aγριες Μέλισσες ‑ Γιώργος Γεροντιδάκης: Το συγκινητικό μήνυμα του «Μελέτη» για το φινάλε της σειράς

H σειρά του ΑΝΤ1 ρίχνει οριστική αυλαία έπειτα από τρεις επιτυχημένες τηλεοπτικές σεζόν
Από το NEWSROOM
Aγριες Μέλισσες ‑ Γιώργος Γεροντιδάκης: Το συγκινητικό μήνυμα του «Μελέτη» για το φινάλε της σειράς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έπειτα από τρεις επιτυχημένες σεζόν οι «Αγριες Μέλισσες» ρίχνουν αυλαία την Πέμπτη (7/7) και ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο τηλεοπτικός «Μελέτης» αποχαιρετά τη σειρά του ΑΝΤ1 που έφερε τα πάνω κάτω στην ελληνική μυθοπλασία.

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν σήμερα Παρασκευή (1/7) και ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο τηλεοπτικός «Μελέτης» θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές και να αποχαιρετήσει τον χαρακτήρα του.

Με ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιώργος Γεροντιδάκης έκλεισε τον κύκλο του στις «Αγριες Μέλισσες». «Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς μία ζεστή μέρα του Ιούλη ξεκινήσαμε το ταξίδι για τον κόσμο του "Διαφανίου" και σήμερα πρώτη Ιουλίου μια ακόμα ζεστή μέρα τελειώνει αυτό το ταξίδι για όλη την υπέροχη ομάδα, εκείνη την υπέροχη οικογένεια των Αγριων Μελισσών.! Ένα ταξίδι γεμάτο αναμνήσεις ,ένα ταξίδι που η θάλασσα του ήταν πάντα ήρεμη,ένα ταξίδι που μας εξέλιξε ,μας μεγάλωσε και μας έκανε οικογένεια,ένα ταξίδι μιας παρέας που άλλαξε τα δεδομένα και έβαλε βάσεις για μια καινούργια αρχή στην μυθοπλασία! Όταν θα ακούμε Αγριες Μέλισσες στο μυαλό μας θα έρχεται μια εποχή με αρκετές δυσκολίες,με μάσκες,μέτρα, φόβο, εγκλεισμό, COVID 19 και γενικώς ένα απότομο φρενάρισμα του πλανήτη. Μέσα σ' όλα εκείνα που ανέφερα υπήρχαν και οι μέλισσες που τελικά αποδείχθηκε πως μ'εναν τρόπο ήταν το "οξυγόνο" που χρειαζόμασταν για να ξεφεύγει το μυαλό μας. Ένα χωριό που μας χώρεσε όλους! Όταν το ΕΜΕΙΣ ξεπερνά το ΕΓΩ γίνονται θαύματα!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε έναν-έναν, όλους τους συντελεστές της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1: «Ευχαριστώ τον Κ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ για την άψογη συνεργασία που είχαμε! Την παραγωγή και τους ανθρώπους του γραφείου της εταιρείας! Ευχαριστώ την Melina Tsampani ,τον Petros Kalkovalis ,την Vasia Karitinou και τον Tom Tsampanis για την υπέροχη ιστορία του Διαφανίου και τον κόσμο που έφτιαξαν για να υπάρχουν οι ήρωες! Ευχαριστώ τους Lefteris Charitos , Spiros Michalopoulos , Stamatis Patronis , Kostas Anagnostopoulos και τον Michalis Konstantatos για την μοναδική συνεργασία αυτά τα τρία χρόνια! Τους βοηθούς των σκηνοθετών μας Mairi Trifiati , George Stratigos , Bibi Panagopoulou και Stavros Kostopoulos. Την Μιράντα Ρωσταντή για το τηλέφωνο που μου έκανε εκείνο το μεσημέρι του Ιουνίου και για το κάστινγκ που κάναμε μαζί και δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ τον εξαιρετικό Βαγγέλη Κατριτζιδάκη ,τον Dimitris Theodoridis και τον Γιώργο Παπανδρικόπουλο για την υπέροχη φωτογραφία που είχε η σειρά!

Τον Κύριο Αντώνης Γ. Χαλκιάς για το Διαφάνι που μας έφερε και την λεπτομέρεια που έβαλε σ αυτό το χωριό! Ευχαριστώ την Γιούλα Ζωιοπούλου που δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας και την Triada Papadaki για την ενδυματολογική προσέγγιση της σειράς! Τον Alexandros Sidiropoulos ,την Urania Patelli και την εκπληκτική Anastasia Moutsatsou B για την πρωτότυπη μουσική που χάρισαν στην σειρά! Ευχαριστώ τα κορίτσια του μακιγιάζ Aspa Konstantopoulou και Vicky Chalou για την συνεργασία και ένα επιπλέον ευχαριστώ στην Άσπα Κωνσταντοπούλου για την τέχνη που άπλωσε επάνω σ όλους τους ήρωες της σειράς μέσω των special effect. Ευχαριστώ την Ελενα Παρασκευα και την Katerina Vasileiou γιατί έδωσαν χαρακτήρα σ όλους μας! Τους Βαγγέλη Παπαδόπουλο , Δημοσθένη Χριστοδουλάκη και τον Δημήτρη Βασιλειάδη για τον ήχο της σειράς! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σ όλα τα παιδιά του Α' και του Β' συνεργείου για την απίστευτη διάθεση που είχαν και το πόσο δούλευαν για να βγεί αυτό το αποτέλεσμα! Και τέλος δεν θα μπορούσα να μην πω ευχαριστώ στους συναδέλφους μου για αυτό το ταξίδι που ζήσαμε! Εις το επανιδείν».

(Πηγή: Facebook)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 418 / position2: 1598
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb