ΜΟΔΑ

Summer looks: Κλέψε ιδέες ντυσίματος από τις ωραιότερες καλοκαιρινές ταινίες

Σίγουρα έχεις ζηλέψει το ντύσιμο των πρωταγωνιστριών από αυτές τις ταινίες!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Summer looks: Κλέψε ιδέες ντυσίματος από τις ωραιότερες καλοκαιρινές ταινίες
instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καλοκαίρι οι βραδιές με φίλους και ταινία είναι οι καλύτερες. Πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για κοριτσοπαρέα, είναι πάντοτε ευκαιρία για αγαπημένες καλοκαιρινές κομεντί, road movies, κ.α.

Αυτές οι ταινίες, πολλές φορές, περιλαμβάνουν outfits των πρωταγωνιστριών που πολύ θα ήθελες να έχεις φορέσει εσύ πρώτη. Τα πρωτεία μπορεί να μη τα έχεις, αλλά μπορείς εύκολα να κλέψεις ιδέες και να ενσωματώσεις στο δικό σου στιλ μερικά από τα πιο συγκλονιστικά καλοκαιρινά σύνολα των ηθοποιών.

Παρακάτω, επιλέξαμε 6 από τα πιο εντυπωσιακά outfits καλοκαιρινών ταινιών που θα ζήλευε κάθε fashionista.

Baby, Dirty Dancing

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απλό, άνετο, σέξι. Η Baby του Dirty Dancing φορά ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι, τιραντάκι σε παστέλ απόχρωση και λευκά πάνινα sneakers. Μίνιμαλ και υπέροχη!

Marge Duval, The Talented Mr. Ripley

Η Gwyneth Paltrow στην ταινία "Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ" έχει ρομαντικό στιλ. Ένα λευκό κοντομάνικο πουκάμισο, μίντι φούστα σε Α γραμμή με φλοραλ σχέδια και μαντήλι στα μαλλιά. Μοναδικό!

Dazed & Confused

Τα κορίτσια στο Dazed & Confused είναι νέα και ζουν στα χρόνια της απελευθέρωσης με υπέροχο στίλ: τζιν παντελόνια καμπάνα, φαρδιές ζώνες, πουκάμισα δεμένα στη μέση ή crop tops με φλοράλ σχέδια.

Cristina, Vicky Cristina Barcelona

Με άρωμα Ισπανίας και οι 3 πρωταγωνίστριες φορούν ανάλαφρα και κάπως μποέμ outfits. Ιδιαίτερα, η Scarlett Johansson φορά λινά πουκάμισα, τζιν η λινά παντελόνια και εσπαντρίγιες ή πέδιλα και θέλουμε κι εμείς!

La Piscine

Στην κλασική γαλλική ταινία La Piscine, οι δυο πρωταγωνίστριες έχουν απαράμιλλο στιλ, χωρίς ιδιαίτερες υπερβολές. Αγαπάμε ιδιαίτερα την πτι καρό φούστα της Jane Birkin, με λευκό πουκάμισο και φλατ μαύρες μπαλαρίνες με το χαρακτηριστικό της τσαντάκι καλάθι. 

Before Sunrise

Στην πρώτη ταινία της τριλογίας, βλέπουμε το stylish οutfit της Σελίν με υπέροχη σαλοπέτα, λευκό tee από μέσα και καρό πουκάμισο του ξυλοκόπου δεμένο στη μέση. Εξαιρετικό ντύσιμο για ταξίδι με τρένο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
13 / position1: 195 / position2: 740
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb