ENTERTAINMENT

Οι 5 πιο διάσημοι καυγάδες των celebrities που ακόμα τους συζητάμε

Αυτά είναι τα beefs
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Οι 5 πιο διάσημοι καυγάδες των celebrities που ακόμα τους συζητάμε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κόντρες χωρίς λόγο, καυγάδες περί όνου σκιάς και ματαιοδοξία

Kanye West Vs. Taylor Swift

Στα MTV VMA του 2009, η Taylor Swift κέρδισε ένα βραβείο για το καλύτερο γυναικείο βίντεο και κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, ο Kanye ανέβηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο από τα χέρια της και είπε τις αθάνατες λέξεις "Yo, Taylor, είμαι χαρούμενος για σένα και θα σε αφήσω να τελειώσεις, αλλά η Beyonce είχε ένα από τα καλύτερα βίντεο όλων των εποχών».  Αφού τα βρήκαν, ο Kanye κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ στις αρχές του 2016 και συμπεριέλαβε έναν στίχο για τη Swift. Στο τραγούδι West Raps, "Αισθάνομαι ότι εγώ και η Taylor μπορεί ακόμα να κοιμόμαστε μαζί γιατί την έκανα διάσημη" και μια τρελή διαμάχη ξεκίνησε.

Jennifer Lawrence Vs. Lindsay Lohan

Σε μια συνέντευξη με τον Stephen Colbert τον Δεκέμβριο του 2015, η Jennifer Lawrence έκανε μια αστεία αναφορά στο κακό ιστορικό της Lindsay Lohan όσον αφορά την ασυνέπειά της, καθώς και στο ιστορικό της «εξάντλησης» της που πιθανότατα προκλήθηκε από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. 

Drake Vs. Chris Brown

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2012, αυτό το Beef ξεκίνησε με αφορμή τη Rihanna, με την οποία είχαν βγει και οι δύο άντρες. Κουβέντα στην κουβέντα, σε κάποια φάση διέλυσαν ένα κλαμπ στη Νέα Υόρκη, ένα κλαμπ που τους μήνυσε αργότερα για 16 εκατομμύρια δολάρια. Και οι δύο ισχυρίστηκαν από τότε ότι δεν είναι πια θυμωμένοι, αλλά αυτό το beef έκανε μεγάλη ζημιά.

Tommy Hilfiger Vs. Axl Rose

Σε μια εκδήλωση για τον ραδιοφωνικό σταθμό KROQ το 2006, ο Axl Rose και ο Tommy Hilfiger καυγάδισαν,  ο Hilfiger υποτίθεται ότι τον πέταξε έξω, του έδωσε μια γροθιά και έγινε χαμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 254 / position2: 1537
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb