CELEBS

Κατερίνα Γερονικολού: Δείτε την να χορεύει με μαγιό στην πισίνα!

Δεν υπάρχει το κορμί της!

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 28, 2022
Κατερίνα Γερονικολού: Δείτε την να χορεύει με μαγιό στην πισίνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Κατερίνα Γερονικολού ξεκίνησε τις διακοπές της και δημοσίευσε το πρώτο βίντεο με το μπάνιο της στην πισίνα και πάθαμε πλάκα με τις αναλογίες της!

Η ηθοποιός δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας και χαλάρωσης και απλά μείναμε άφωνοι με το βίντεο όπου πόσταρε και την δείχνει στο στρώμα θαλάσσης να χορεύει φορώντας ένα υπέροχο ολόσωμο μαγιό!Η ηθοποιός έχει απίστευτη σιλουέτα και φυσικά δεν χρειάζεται καμία επεξεργασία στις φωτογραφίες και στα βίντεο που φορά το μαγιό της!

Να σας θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Γερονικολού είχε αναφέρει για το σώμα της και πώς διατηρεί την τέλεια σιλουέτα της: «Προσπαθώ ανάλογα με το πρόγραμμα της δουλειάς μου να κάνω κάποιου είδους γυμναστική. Το καλοκαίρι προσπαθώ να κολυμπάω για τουλάχιστον 30΄. Τον χειμώνα προσπαθώ να κάνω πιλάτες και όταν δεν έχω χρόνο, κάνω μόνη μου σχοινάκι ή απλές ασκήσεις, όπως κοιλιακούς. Όσο για τη διατροφή, έχω ορισμένους κανόνες, τους οποίους δεν παραβαίνω εύκολα. Για παράδειγμα, τρώω 5 γεύματα την ημέρα (με βοηθάει το να έχω μαζί μου για σνακ φουντούκια και δαμάσκηνα), καταναλώνω γαλακτοκομικά χαμηλά σε λιπαρά και πίνω πολύ νερό».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 478 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb