ENTERTAINMENT

Ο Machine Gun Kelly λέει ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας ενώ μιλούσε με τη Megan Fox

«Πάντα κοιμόμουν με μια καραμπίνα δίπλα στο κρεβάτι μου και μια μέρα, απλά τρελάθηκα»
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 28, 2022
Ο Machine Gun Kelly λέει ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας ενώ μιλούσε με τη Megan Fox

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Machine Gun Kelly μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας του.

Στο νέο ντοκιμαντέρ του «Life in Pink» στο Hulu, το οποίο έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα, ο 32χρονος ράπερ αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για την ζωή του,

Περίπου στα μισά του ντοκιμαντέρ, ο Machine Gun Kelly (κατά κόσμον Κόλσον Μπέικερ) - ο οποίος είναι αρραβωνιασμένος με την ηθοποιό Megan Fox - αποκάλυψε ότι «βυθίστηκε στο σκοτάδι» μετά το θάνατο του πατέρα του, το 2020.

«Πήγα στο διαμέρισμα του πατέρα μου για να ξεκαθαρίσω όλα αυτά τα πράγματα. Είχα μια πολύ περίεργη συνάντηση με έναν γείτονα που μου είπε όλα αυτά που δεν ήθελα να ακούσω», λέει για τον πατέρα του, ο οποίος ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ «Hotel Diablo». «Αυτό με έκανε ακόμη πιο χάλια, γιατί δεν μπορούσα να το ξεπεράσω. Δεν έβγαινα από το δωμάτιό μου και άρχισα να γίνομαι πολύ, πολύ, πολύ σκοτεινός».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Και συνέχισε, «Η Megan Fox πήγε στη Βουλγαρία για τα γυρίσματα μιας ταινίας και άρχισα να παθαίνω πραγματικά παράνοια. Ένιωθα ότι κάποιος θα ερχόταν και θα με σκότωνε. Πάντα κοιμόμουν με μια καραμπίνα δίπλα στο κρεβάτι μου και μια μέρα, απλά τρελάθηκα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τηλεφώνησα στη Megan και της λέω: "Δεν είσαι εδώ για μένα"», πρόσθεσε. «Είμαι στο δωμάτιό μου έχω φρικάρει, και φίλε, βάζω την καραμπίνα στο στόμα μου και φωνάζω στο τηλέφωνο και η κάννη είναι στο στόμα μου. Πηγαίνω να οπλίσω την καραμπίνα και μπλόκαρε. Η Megan είναι εντελώς σιωπηλή», λέει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Η τρομακτική στιγμή αποτέλεσε σημείο καμπής για τον Machine Gun Kelly, ο οποίος λέει ότι μετά συνειδητοποίησε ότι κάτι «δεν πήγαινε καλά» με το πώς αισθανόταν.

Η 36χρονη αρραβωνιαστικιά του αλλά και η 12χρονη κόρη του, Κέισι, εξέφρασαν επίσης την ανησυχία τους, θυμάται ο ίδιος.

«Ήρθαν ταυτόχρονα με αυτό το "θέλω να σε βλέπω ως πατέρα μου και θέλω να σε βλέπω ως μελλοντικό σύζυγό μου"», λέει στο ντοκιμαντέρ. «Κι εγώ σκέφτηκα τύπου, "Πρέπει να κόψω τα ναρκωτικά, πραγματικά αυτή τη φορά"».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη the Blonde Don (@machinegunkelly)

Στο νέο του ντοκιμαντέρ στο Hulu, αναφέρεται επίσης στον θετικό αντίκτυπο που είχε πάνω του η Megan Fox.

«Η Megan έγινε σαν ήλιος για μένα - εκείνος γύρω από τον οποίο περιστρέφομαι και μου δίνει ζωή και με βοηθάει να εξελιχθώ», λέει. «Είναι ακριβώς όπως κάθε παραμύθι που δεν σου είπαν ποτέ στο σχολείο, που δεν σου δίδαξαν ποτέ. Ξέρω ότι την έχω συναντήσει σε τόσες πολλές άλλες ζωές».

Το ζευγάρι, το οποίο επιβεβαίωσε τη σχέση του τον Ιούλιο του 2020 μετά τη γνωριμία στα γυρίσματα της ταινίας «Midnight in the Switchgrass», αρραβωνιάστηκε φέτος τον Ιανουάριο και σφράγισε την ένωση πίνοντας «ο ένας το αίμα του άλλου».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 235 / position2: 3039
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb