ΕΞΟΔΟΣ

Θεσσαλονίκη: 5 girly spots για να πιείς τον καφέ σου

Θα τα λατρέψεις όλα!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Θεσσαλονίκη: 5 girly spots για να πιείς τον καφέ σου
Ροζ Βελούδο // Facebook

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας είμαστε ειλικρινείς! Οι επιλογές για καφέ στη Θεσσαλονίκη είναι αμέτρητες και για κάθε ηλικία και γούστο. Σε μια απόλυτα γυναικεία έξοδο, όμως, θα ήθελες και ένα αντίστοιχο περιβάλλον, που θα κάνουν κάνει τον καφέ με τις φίλες σου να μοιάζει «σαν παραμύθι».

Φυσικά και υπάρχουν αυτά τα μέρη στην πόλη κι εμείς συγκεντρώσαμε τα 5 πιο girly από αυτά για να επισκεφτείς και να τα λατρέψεις!

 

Madame Coco

View this post on Instagram

A post shared by Madame Coco (@madamecoco___)

To πιο φαντασμαγορικό μέρος για να πιείς τον καφέ ή το τσάι σου στη Θεσσαλονίκη, γεννήθηκε πέρυσι και προσγειώθηκε στο στενό της Γρηγορίου Παλαμά, το νούμερο 5. Ένα spot με ροζ καναπέδες, ζωγραφιστές τσαγιέρες και βάζα, ένας μεγάλος πάγκος με φρέσκα γλυκά και η δυνατότητα να παραγγείλεις το δικό σου custom made cake για εσένα ή για να πραγματοποιήσεις baby shower ή party για το πιτσιρίκι σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Pink.Dot

View this post on Instagram

A post shared by pinkdot.gr (@pinkdot.gr)

Αυτό είναι δύσκολο να μη το έχεις ήδη επισκεφτεί κι ακόμα πιο δύσκολο να μη το έχεις τουλάχιστον ακουστά. Βρίσκεται στην Απολλώνιο Πολιτεία, στα ανατολικά της πόλης και είναι ένας επίγειος ροζ παράδεισος, φτιαγμένος για να βγεις τις πιο ονειρικές, girly φωτογραφίες με τις φίλες σου να «σπάσετε» τα γρανάζια του Instagram. Εκτός από καφέ και ροφήματα, στο Pink.Dot θα δοκιμάσεις και καταπληκτικό brunch!

 

Βελούδο

View this post on Instagram

A post shared by Veloudo (@veloudo_)

Το καφέ που αλλάζει θεματικές και χρώματα. Κάποτε ήταν «Πράσινο Βελούδο», ενώ από το 2019 είναι «Ροζ Βελούδο» και εμπνευσμένο από την ταινία του Ροζ Πάνθηρα. Βρίσκεται στην Γρηγορίου Παλαμά 1 και είναι βγαλμένο κυριολεκτικά από παραμύθι. Διαθέτει πεντανόστιμα γλυκά και τρομερή διακόσμηση που θα σε μαγέψει.

 

Donkey Breakfast

View this post on Instagram

A post shared by Donkey Garden (@donkey_garden)

Το ιδανικό μέρος για πρωινό καφέ και φαγητό σε μια εσωτερική αυλή με θέα το αστικό τοπίο. Ένα μενού με εξαιρετικές επιλογές και γεύσεις, σε ένα spot με ροζ τοίχους, λουλούδια και pink neon lights με έξυπνα quotes!

 

Sugar Angel

View this post on Instagram

A post shared by Sugar Angel Workshop & Coffee (@sugarangelworkshopcoffee)

Το λευκό καφέ – γλυκοπωλείο που είναι εδώ και χρόνια αγαπημένη συνήθεια για πολλούς. Σε μίνιμαλ και κλασικό στυλ, προσφέρει περίτεχνα και πάρα πολύ γευστικά γλυκά. Βρίσκεται στο στενό της Λασσάνη στο κέντρο και η βιτρίνα του σε προ(σ)καλεί να το επισκεφτείς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 264 / position2: 2672
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb