ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε που θα βρεις την αγάπη

Φέτος το καλοκαίρι ο έρωτας κρύφτηκε …. και κάθε ζώδιο θα τον βρει σε διαφορετικό μέρος!
Από το NEWSROOM
Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε που θα βρεις την αγάπη
Unsplash

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναρωτιέσαι τι πρέπει να κάνεις για να βρεις τον έρωτα στις φετινές σου διακοπές και να ζήσεις αυτό που λέμε “summer love story”;;

Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις το μέρος που θα σου φανερώσει τον άνθρωπο που θα κάνει την καρδούλα σου να σκιρτήσει!

Κριός

Φύσει περιπετειώδης, σε μια από τις πολλές εξορμήσεις σου στη φύση, θα συναντήσεις το ταίρι που θα σε κάνει να ζήσεις μαγευτικές στιγμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Την επόμενη φορά που θα βγεις για φαγητό με παρέα, έχε τα μάτια σου ανοιχτά! Σε κάποιο από τα τραπέζια τριγύρω είναι κάποιος που σε «τρώει» με τα μάτια του.

Δίδυμος

Ένας Δίδυμος δε διστάζει να ταξιδέψει μόνος του και να γνωρίσει νέο κόσμο. Φέτος το καλοκαίρι, θα έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που θα σε συγκινήσει και πολύ πιθανό να μην είναι της ίδιας εθνικότητας με σένα.

Καρκίνος

Ένας προσεκτικός και μετρημένος Καρκίνος, δεν ενθουσιάζεται εύκολα και δεν δίνεται ολοκληρωτικά μόνο όταν γνωρίζει κάποιον καλά. Έτσι, ο άνθρωπος που θα γνωρίσεις και θα σε συγκινήσει πραγματικά, θα έρθει στη ζωή σου ως φίλος και θα εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα.

Λέων

Τα πάρτι και οι δραστηριότητες που δίνουν τη δυνατότητα στους Λεόντες να ξεδιπλώσουν το εκρηκτικό τους ταπεραμέντο, ευτυχώς είναι πολλά το καλοκαίρι. Σε ένα τέτοιο event, θα έρθεις κοντά με το άγνωστο πρόσωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο, φίλε Λέοντα.

Παρθένος

Μπορεί τα προξενιά να μην είναι του στιλ σου, όμως, οι φίλοι σου είναι αυτοί που θα βάλουν το «λιθαράκι» για να γνωρίσεις το άτομο που θα σε κάνει να περάσεις ένα εκπληκτικό καλοκαίρι. Κάποιος φίλος φίλου … θα σε κάνει να πιστέψεις ξανά στον έρωτα!

Ζυγός

Αυτό το καλοκαίρι αγαπημένε Ζυγέ, μπορείς να ξεχυθείς άφοβα στις παραλίες και τα Beach bar και να φλερτάρεις δίχως αύριο, με φόντο της θάλασσα. Κάπου εκεί θα συναντήσεις και το άτομο που θα σου κάνει το κλικ!

Σκορπιός

Οι βραδινές έξοδοι είναι η μεγάλη σου αδυναμία, κυρίως όταν περιλαμβάνουν clubbing ως το πρωί. Μέσα στο πλήθος που χορεύει, θα ξεχωρίσεις κάποιον άνθρωπο που θα σε γοητεύσει και θα τον γοητεύσεις κι εσύ!

Τοξότης

Το στοιχείο σου είναι η επικοινωνία και η συναναστροφή με νέους ανθρώπους. Στις διακοπές που έχεις προγραμματίσει με την παρέα σου σε ένα από τα ελληνικά νησιά, θα γνωρίσεις πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ένας, όμως, θα σου κλέψει την καρδιά!

Αιγόκερως

Αιγόκερε, σαν φαν της τεχνολογίας που είσαι, αγαπάς το chatting! Έτσι, δεν είναι τυχαίο που ο έρωτας σε περιμένει στο επόμενο “It’s a match!”

Υδροχόος

Το καλοκαίρι είναι γεμάτο από συναυλίες και μουσικά event στα οποία εσύ λατρεύεις να παρευρίσκεσαι. Να έχεις το νου σου, γιατί μέσα στον κόσμο στέκεται κάποιος που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον!

Ιχθύς

Είναι γνωστό ότι στους γάμους γίνονται τα καλύτερα προξενιά. Κι εσύ Ιχθύ θα σταθείς τυχερός και θα έχεις μια πολύ ιδιαίτερη γνωριμία σε κάποιον γάμο που είσαι καλεσμένος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
24 / position1: 259 / position2: 422
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb