MAKEUP

TikTok: Το tip με το ρουζ για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους

Ένα πολύ απλό τιπ που δεν χρειάζεται προσπάθεια
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
TikTok: Το tip με το ρουζ για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους
@hayley_bui

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To TikTok είναι για πολλές ο οδηγός για όλα τα trends που κυκλοφορούν.

Εμείς, όπως πάντα, τα αναζητάμε και τα βλέπουμε όλα, για να μαθαίνουμε νέα κόλπα. Σύμφωνα με το NPR,το hashtag #TikTokMadeMeBuyIt, έχει πάνω από 8 δις views και αυξάνονται ολοένα και περισσότερο από τον Ιανουάριο του 2022. 

Ακόμα ένα νέο tip, είναι η χρήση του ρουζ, στην περιοχή των μαύρων κύκλων. Πιο παλιά, είχε κυκλοφορήσει στο youtube (προ TikTok εποχή ήταν), ένα τρικ με το κόκκινο κραγιόν στο αντίστοιχο σημείο. Τώρα, βλέπουμε videos με την συνοδεία του ήχου του @paintedbyspencer που λέει: “Αν δεν κάνεις blend το ρουζ μέχρι πάνω στην περιοχή των ματιών, χάνεις! Απλά το λέω”

@kyleefleekmakeup #stitch with @makeupbyalissiac wait no bc this actually looked sickening ✨🌹 #makeup #makeuphacks #beautyhacks #fyp #nz ♬ original sound - Kylee Fleek

Βλέπουμε ότι ορισμένες παίρνουν το υγρό ρουζ και βάζουν και το concealer και τα κάνουν blend με ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ. Άλλες, βάζουν απλώς λίγο πιο πάνω το ρουζ σε σκόνη και στη συνέχεια μπορεί να βάλουν το concealer. Όποιο κι αν επιλέγουν, λένε ότι το αποτέλεσμα δείχνει πιο “φυσικό” και ότι καλύπτεται έτσι ο μαύρος κύκλος.

@julielabelle.co Undereye blush 😋 Alors, qui se laisse tenter ? #undereyeblush #beautytok #fyp ♬ original sound - BEAUTYBAY

Μάλιστα, ο μακιγιέρ Ariel Tejada, το δοκίμασε και στην Kylie Jenner. Οι makeup artists και TikTokers χρησιμοποιούν σχεδόν όλες τις αποχρώσεις ρουζ. Μπορείς να επιλέξεις αυτή που προτιμάς και χρησιμοποιείς περισσότερο και να το δοκιμάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Makeup Πριν 99 εβδομάδες
TikTok: Το επικίνδυνο makeup tip με πλαστική μεμβράνη από την κουζίνα
Ένα παράξενο tip που είδαμε στο TikTok
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb