ENTERTAINMENT

Έρρικα Πρεζεράκου: Έλεγαν ότι θα μου κόψουν το χέρι από τον ώμο

«Πιο πολύ με ζόρισε η συμπεριφορά του οδηγού, ο οποίος δεν ήρθε καν μαζί μου επάνω. Έλεγε ψέματα κι ήταν σοκαριστικό»

Δημοσίευση ΜΑΙ 23, 2022
Έρρικα Πρεζεράκου: Έλεγαν ότι θα μου κόψουν το χέρι από τον ώμο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε για το ατύχημα που είχε σε αεροσκάφος, όπου η ίδια χτυπήθηκε σοβαρά από την προπέλα.

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και εξομολογήθηκε όσα συνέβησαν στο ατύχημα, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να της κοστίσει την ίδια της τη ζωή.

«Επειδή είχα μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον, όπου ο μπαμπάς μου είχε σκάφος αναψυχής κι έχω δει απώλειες ανθρώπων από προπέλα. Είναι ότι πιο επικίνδυνο», είπε αρχικά η Έρρικα Πρεζεράκου και συνέχισε: «Ήξερα όταν άκουσα τον ήχο, ότι μπορεί να μην καταφέρω να ζήσω. Την ώρα που έπεσα στο νερό, έκανα κωλοτούμπες οπότε δεν ήξερα που βρίσκομαι. Αν δεν ήταν το χέρι μου πιο ψηλά κ ήταν τα μαλλιά μου, δεν θα μιλούσαμε τώρα. Άκουσα τον ήχο και δεν ήξερα που με είχε χτυπήσει η προπέλα. Την ώρα που βγήκα κι είδα το χέρι μου, είναι αυτό το ένστικτο επιβίωσης που έχουμε όλοι, κι άρχισα να κολυμπώ κι έλεγα το χέρι μου θα το φτιάξουν στο νοσοκομείο και θα είμαι καλά. Αυτό με έσωσε».

Στην πορεία της συνεντευξης, περιέγραψε τη στιγμή, κατά την οποία φοβήθηκε πως θα χάσει το χέρι της, λέγοντας: «Έχασα σχεδόν το μισό μου αίμα. Άκουσα στο ελικόπτερο που έλεγαν θα σου κόψουμε το χέρι από τον ώμο. Είχα χάσει τόσο αίμα, που το χέρι κινδύνευε να κοπεί ολόκληρο. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη που ζω. Πιο πολύ με ζόρισε η συμπεριφορά του οδηγού, ο οποίος ούτε ήρθε καν μαζί μου επάνω. Έλεγε ψέματα κι ήταν σοκαριστικό σε ανθρώπινο κομμάτι».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 294 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb