Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Λε Πά: Ο Λευτέρης Πανταζής αποκαλύπτει πώς βγήκε το ψευδώνυμό του

Τι αποκάλυψε ο τραγουδιστής για το ψευδώνυμο «Λε Πα»

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΙ 23, 2022

Λε Πά: Ο Λευτέρης Πανταζής αποκαλύπτει πώς βγήκε το ψευδώνυμό του

O Λευτέρης Πανταζής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend», όπου και μίλησε για το ψευδώνυμο «Λε Πα» και τη διπλή σημασία του.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος σε λίγο καιρό θα συνοδεύσει την κόρη του, Κόνι Μεταξά στα σκαλιά της εκκλησίας, όπου και θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής την ιστορία πίσω από το ψευδώνυμό του.

Λευτέρης Πανταζής: Τι αποκάλυψε ο τραγουδιστής για το ψευδώνυμο «Λε Πα»
Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήμουν στην Ιταλία, είχα πάει για μια συναυλία και στο αεροδρόμιο της Ιταλίας βλέπω ξαφνικά σ’ ένα διαφημιστικό, άρωμα “Αλέν Ντελόν“. Τότε τρελάθηκα! Λέω “είναι καλύτερος αυτός; Θα βγάλω κι εγώ”. Και βγάλαμε κολόνια για τις γυναίκες. Όμως λεγόταν “Λευτέρης Πανταζής”. Μου είπε ένας φίλος μου διαφημιστής “κάτσε να σκεφτώ μήπως δώσουμε ένα άλλο όνομα”. Σκέφτεται, σκέφτεται και μου λέει “βρήκα ένα γαλλικό όνομα”», είπε αρχικά.

«Μου είπε ο φίλος το “Λε Πα” από τα αρχικά μου αλλά με γαλλική προφορά. Αν το βάλεις με “s” στα γαλλικά σημαίνει “το βήμα”. Κι έτσι γεννήθηκε το ψευδώνυμο», κατέληξε ο τραγουδιστής.

[ΠΗΓΗ]Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb