ΠΡΟΣΩΠΑ

Η γυναίκα που έχει δυο κόλπους, δυο μήτρες και δυο τράχηλους

«Κάνω ότι κάθε γυναίκα, απλά το κάνω διπλά»
Από το NEWSROOM
Η γυναίκα που έχει δυο κόλπους, δυο μήτρες και δυο τράχηλους
@mirror.co.uk

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Leanne έχει μια σπάνια πάθηση. Η περίπτωσή της είναι γνωστή ως «uterus didelphys», έχοντας δυο κόλπους, δυο μήτρες και δυο τράχηλους. Η κοπέλα από την Αριζόνα έχει λογαριασμό στο TikTok με όνομα «The Lady Leanne» και σε μια σειρά από βίντεο εξηγεί πως είναι να ζεις ενώ έχεις τα πάντα διπλά.

«Το σώμα μου θα σας κάνει να τρελαθείτε, αλλά με έναν περίεργο τρόπο, Γεννήθηκα με έξτρα μέλη, δυο κόλπους, δυο μήτρες και δυο τράχηλους», λέει αρχικά στο ένα βίντεο. Στη συνέχεια αλλά και σε κάποια άλλα βίντεο, απαντάει σε πολύ συχνές ερωτήσεις που δέχεται γύρω από αυτό. Για παράδειγμα, εξηγεί πως επειδή έχει δυο αναπαραγωγικά όργανα, έχει και δυο φορές περίοδο που όμως, ευτυχώς, έρχονται σχεδόν ταυτόχρονα, όπως ανέφερε.

@theladyleanne Just the facts. Don’t mind the wings. Or the lady talking. #uterinedidelphys #twouterus #twocervixes #twoVs #foryou #fyp #singlelife #leannebell #theladyleanne #lonelygirl #medicalanomaly #extraparts #answer #reproductiveorgans #uterusdidelphys #longhair #BBPlayDate #ShowYourJOWO #FORDfortheBuilders #crazystory #bizarre #freakshow @theladyleanne ♬ Yellow - Coldplay

«Έχω διπλή περίοδο, κάτι που είναι χάλια γενικά, αλλά συνήθως έρχονται μαζί, αν και όχι πάντα. Πρέπει να κάνω δυο τεστ ΠΑΠ, ένα εξίσου άσχημο συναίσθημα που με κάνει να νιώθω άβολα. Φοράω δυο ταμπόν, και γενικά κάνω ότι κάθε γυναίκα, απλά το κάνω διπλά», όπως εξηγεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Leanne Bell (@secretagentleanne)

Η Leanne ανέφερε φυσικά και τις δυσκολίες που υπάρχουν ως προς την εγκυμοσύνη, αφού όπως λέει διατρέχει υψηλό κίνδυνο, ενώ αν ποτέ μείνει έγκυος θα πρέπει να γεννήσει με καισαρική. Πρακτικά, θα ήταν δυνατόν να μείνει έγκυος ταυτόχρονα από δυο διαφορετικούς άνδρες, με κάθε μωρό να κυοφορείται σε διαφορετική μήτρα.

Σε ένα άλλο βίντεο, μετά από επίμονες ερωτήσεις των followers, για το πώς μοιάζουν οι κόλποι της, η Leanne εξήγησε με σχετικό διάγραμμα ότι εξωτερικά δεν έχουν καμία διαφορά από εκείνους των υπόλοιπων γυναικών, αλλά εσωτερικά διαχωρίζονται. Όσο για τον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για την περίπτωσή της; Θέλει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο γύρω από αυτή την σπάνια πάθηση, οπότε τα βίντεο όπου εξηγεί με λεπτομέρεια τι είναι η «uterus didelphys» δεν θα σταματήσουν.

@theladyleanne Reply to @sonia_ali786 Uterus Didelphys and pregnancy (2 v&ginas, 2 #uteruses 2 #cervix ). What happened to me was called an Eptopic Pregnancy. #uterinedidelphys #uterusdidelphys #pregnancy #foryou #fyp #lonelygirl #singlelife #leannebell #theladyleanne #eptopicpregnancy #miscarriage #fallopiantubes #anomoly #learnontiktok #reproductivesystem ♬ Uninvited - Alanis Morissette
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
1 / position1: 6140 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb