SKIN CARE

4 skincare tips που μάθαμε από τον viral δερματολόγο του TikTok

Tips που θα σε βοηθήσουν με τη ρουτίνα σου
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
4 skincare tips που μάθαμε από τον viral δερματολόγο του TikTok
@doctorly

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας δερματολόγος πάντα θα μας δώσει χρήσιμες συμβουλές για το skincare. 

Στο TikTok, δεν βρίσκεις μόνο τραγούδια, πλάκες και dances, αλλά και πολλά tips. Ωστόσο, δεν είναι όλα από ειδικούς και αρκετά είναι και λίγο παρατραβηγμένα. Υπάρχουν, όμως, αρκετοί δερματολόγοι που είναι σίγουρα πιο αξιόπιστοι από όσους δεν έχουν ασχοληθεί επαγγελματικά με τον τομέα της ομορφιάς. 

Ένας από αυτούς, είναι ο Dr. Muneeb Shah, που έχει γίνει star στο TikTok με 14 εκατομμύρια followers. Τα videos που ανεβάζει, έχουν να κάνουν με το skincare κατά κύριο λόγο. Αν τα μελετήσεις καλά, σίγουρα μαθαίνεις αρκετά. Ανάμεσα στις συμβουλές του, ξεχωρίσαμε 4.

4 tips που μάθαμε από τον viral δερματολόγο του TikTok: 

Η ρουτίνα που πρέπει να ακολουθήσεις για λαμπερή επιδερμίδα είναι απλή

Σύμφωνα με τον Dr. Shah, υπάρχουν άπειρες συμβουλές και προϊόντα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Ωστόσο, η ρουτίνα για λαμπερή επιδερμίδα χρειάζεται κυρίως τα απαραίτητα: “καθαρισμό και προστασία του δέρματος”. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καθαρίζεις καλά την επιδερμία σου και να μην ξεχνάς την ενυατική και την αντηλιακή. 

Η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη

Το έχουμε πει κι εμείς, το λένε και όλοι οι δερματολόγοι. Το αντηλιακό σου είναι το νούμερο ένα προϊόν που πρέπει να θυμάσαι. Έτσι, προστατεύεις την επιδερμίδα σου από την πρόωρη γήρανση, αλλά και τον καρκίνο του δέρματος. 

@dermdoctor I’m sorry for this one but this mashup slaps #sunscreen #retinol ♬ original sound - Sickickmusic

Η ρετινόλη αξίζει μια δοκιμή

Αν δεν έχες βάλει στη ρουτίνα σου τη ρετινόλη, ο Dr. Shah, προτείνει να το δοκιμάσεις. Υπάρχει αρκετή παραπληροφόρηση στα social media. Ωστόσο, αν το ψάξεις περισσότερο, μπορεί να σε βοηθήσει σττην αντιγήρανση. Αρκεί να δώσεις χρόνο και να κάνεις υπομονή. 

Πάντα μπορείς να μάθεις κάτι παραπάνω για το Skincare

Η αλήθεια είναι ότι οι γνώσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με το skincare, είναι άπειρες. Ενώ οι ειδικοί υγείας, σίγουρα έχουν πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες, τις μοιράζονται και με το κοινό τους στα social media. Έτσι, πάντα μπορείς να μάθεις κάτι νέο. Το σημαντικό είναι να ακολουθείς τα σωστά άτομα, που είναι ειδικοί στους τομείς αυτούς, όπως δερματολόγους, αισθητικούς και άλλους που ασχολούνται επαγγελματικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb